Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Παγκόσμια διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις 19 Σεπτεμβρίου

Παγκόσμια διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα η διαδήλωση θα γίνει μόνο την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (Ωδείο Ηρώδου του Αττικού) και στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος). Η ώρα έναρξης της διαδήλωσης είναι 7 το απόγευμα. 

Το κείμενο των διοργανωτών: 

«Τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματά, έχουν κορυφαία προτεραιότητα και δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Τα παράνομα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού πρέπει να τερματιστούν αμέσως. Η παράλογη και τυραννική καταστολή από τις αστυνομικές δυνάμεις πρέπει να σταματήσει. Οι ζωές και οι ελευθερίες των ανθρώπων έχουν καταστραφεί από τα αυταρχικά μέτρα και την καταστολή.

Παραβιάζεται η ελευθερία και η υγεία μας με κανόνες υποχρεωτικής μάσκας και η σωματική μας ακεραιότητά με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Διεκδικούμε και υποστηρίζουμε 5 σημαντικές ελευθερίες που καταργήθηκαν

• Ελευθερία του τύπου.

• Ελεύθερη μετακίνηση πολιτών.

• Ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης.

• Ελευθερία του συνέρχεσθαι.

• Ελευθερία επιλογής της υγείας.

Έχουμε κάνει πολλούς νέους φίλους και διαπιστώσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι στην επιθυμία μας για Ελευθερία. Η κάθε χώρα, άλλη περισσότερο και άλλη λιγότερο, ανάλογα με το πόσο δημοκρατικές είναι, εργαλειοποιούν τον ιό επιβάλλοντας αυταρχικά περιοριστικά μέτρα.

Καλούμε όλους όσους αντιδρούν στις πολιτικές περιορισμού του Covid19 σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται να συμμετάσχουν μαζί μας σε αυτήν την παγκόσμια διαδήλωση. Ως μια μαζική, ενωμένη και ειρηνική κοινότητα, θα υπερασπιστούμε και θα απαιτήσουμε τον τερματισμό των αυταρχικών μέτρων ελέγχου. Από τις αρχές του 2020, έχουμε μεγαλώσει και έχουμε γίνει μέρος ενός ευρύτερου παγκόσμιου Κινήματος Ελευθερίας σε όλο τον κόσμο.

Το διαφορετικό, ειρηνικό και ισχυρό κίνημά μας δεν θα διαιρεθεί!

Απορρίπτουμε όλες τις πράξεις βίας, της πολιτικής ταυτότητας και κάθε είδους διάκρισης στο κίνημά μας. Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε και να καλέσουμε όλους να συγκεντρωθούν ειρηνικά και δημόσια και να μιλήσουμε για τους αυταρχικούς περιορισμούς που έχουν βλάψει τη ζωή μας περισσότερο από οποιονδήποτε ιό. Λάβαμε μια συντριπτική υποστήριξη από πολλές χώρες και συνεργαζόμαστε τοπικά με τους διοργανωτές για να αναπτύξουμε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε 19 Σεπτεμβρίου 2021 Αθήνα Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και Θεσσαλονίκη Λευκός Πύργος, ώρα 7 το απόγευμα, θα διαδηλώσουμε για τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματά μας, για τις Συνταγματικά Προστατευόμενες και κατοχυρωμένες Ελευθερίες μας και για το τέλος των υπερβολικών περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού. 

Τώρα που κάθε έθνος έχει ιδρύσει οργανισμούς για τη διαδήλωση της ελευθερίας, αυτή η διεθνής συνεργασία κατέστη δυνατή και θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα του κινήματός μας. Οι ενέργειες των κυβερνήσεων κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” είναι ένα διεθνές πρόβλημα που απαιτεί διεθνή αντίδραση. Στεκόμαστε μαζί για τις ανθρωπιστικές αξίες και ως φάρος της πραγματικής Διεθνούς Αλληλεγγύης».


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...