Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Φαρμακονήσι project.

“Latvian”. Λεττονοί, Εσθονοί, Φινλανδοί… Όλες οι προτεσταντικές φάρες της παγωμένης Βόρειας Ευρώπης, οι νοσταλγοί της Waffen SS, οι αποκαταστήσαντες τους «ήρωες» της Μεραρχίας Nordland της Βέρμαχτ… Αυτοί που στελεχώνουν όλα τα κλιμάκια της ΕΕ, ειδικά στα…
των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και στα της μεταναστεύσεως. Σε σύναξη του FRONTEX που συμμετείχα πρόσφατα στην Πολωνία, σχεδόν όλοι οι εισηγητές ήταν “Latvian” και αντίστοιχοι γεννημένοι στις ΗΠΑ, με πατέρα Φινλανδο – Μογγόλο, μάνα Εσθονή, κάθε παιδί και πατέρας που έλεγε η συγχωρεμένη μάνα μου. Μετέωρες κουλτούρες, τυπικά δείγματα του παγκοσμιοποιημένου «κιμά» που έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, βιογραφικά με «διπλώματα» από απίθανα πανεπιστήμια – βιτρίνες  ΜΚΟ του Σόρος από την Εσθονία έως τα Σκόπια και την Πολωνία, με ειδίκευση στην «Γεωγραφία των μεταναστευτικών ροών», «σύνθεση και αφομοίωση εθνοθρησκευτικών ομάδων», «οφέλη της πολυ-πολιτισμικής συμβιώσεως» κ.α. συναφή.
Σαν τον επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μούζνιεκς !
Αυτοί λοιπόν κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τους αδικοχαμένους  λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, αυτοί συντονίζουν την εκστρατεία λοιδορίας της Ελλάδος και  της Ακτοφυλακής της , αυτοί ανέλαβαν να εφαρμόσουν το νεοταξικό δόγμα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στο Αιγαίο μας. Για να το διαλύσουν, να το διαμελίσουν, να το κάμουν Συρία, Λιβύη, να εφαρμόσουν την κακοχωνεμένη θεωρία του χάους τους σε μια θάλασσα δυο χιλιάδων χρόνων πολιτισμού και ελληνισμού.  Ανέλαβαν εργολαβία οι επίτροποι και οι κομισάριοι, από κοντά και η Πέμπτη Φάλαγγα των «αλληλέγγυων», να υβρίσουν, να καταγγείλουν, να αμαυρώσουν ότι φορά στολή, ότι παλεύει με τρείς κι’εξήντα να φυλάξει σύνορα και χωρικά ύδατα.
Αυτοί λοιπόν, οι απόγονοι των Φινλανδών SS, αυτοί οι νοσταλγοί του Χίτλερ και μαζί και οι ημέτεροι «αντιφασίστες» ξεσήκωσαν τα πρόθυμα ΜΜΕ, τις Μαγδαληνές των ΜΚΟ και τους πράκτορες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για την απόπειρα λέει «βίαιου επαναπατρισμού», για την βαρβαρότητα του ΛΣ στο Φαρμακονήσι.
Κουβέντα για τα βίντεο και τα άλλα στοιχεία που δείχνουν την Τουρκική Ακτοφυλακή να …ξεπροβοδίζει τους δουλέμπορους, κουβέντα για την υπό μνημόνιο χώρα με τα 8.000 χλμ. ακτογραμμή στο Αιγαίο που καλείται να υποδεχθεί καραβιές εξαθλιωμένων από τις Συρίες και τα Ιράκ που στήνουν τα “think tanks” των υπερμάχων των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»  της αμαρτωλής, αποικιοκρατικής Δύσεως.
Βέλγοι ακρωτηριαστές χεριών στο Κογκό, Γάλλοι εξανδραποδιστές Μαλγάσιων και Αλγερινών, Άγγλοι που γέμιζαν πυροβόλα με ζωντανούς «στασιαστές» στην Ινδία, ανιστόρητοι Αμερικανοί με περγαμηνές στο ΜάϊΛάι και το Αμπού Γκραίμπ, «θλίβονται» και ανησυχούν για την «βάρβαρη συμπεριφορά» της Ελληνικής Ακτοφυλακής !  Κουβέντα για τα πληρώματα που θαλασσοδέρνονται, που καλούνται να κάμουν εξωτερική πολιτική γιατί οι καθ’ ύλην αρμόδιοι κλαψουρίζουν στην Κομισιόν, σαλιαρίζουν με Επιτρόπους και ΜΚΟ και αφήνουν τα δύσκολα, την καθημερινή πράξη στους βαδίζοντας επί συνοριακής ξυρού ακμής ενστόλους.

Αγανάκτησε και το ΠΑΣΟΚ του Σαμίνα  – Παπουτσή, το ΠΑΣΟΚ του διαλύσαντος ακτοπλοΐα, Λιμενικό και κάθε έννοια ναυτοσύνης Σουμάκη για το Φαρμακονήσι ! Αυτοί που άφησαν αθωράκιστα τα θαλάσσια σύνορα, που μπλόκαραν επί δέκα χρόνια την επέκταση του VTMIS στο Αιγαίο αιτιώνται φτωχόπαιδα που αποδεικνύουν κάθε μέρα πόσο σέβονται την ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα, αυτούς που παλεύουν με δωρεές, χορηγίες σε καύσιμα και λιπαντικά, με ληγμένα αλεξίσφαιρα, με τα κινητά ΤΦ που πληρώνουν από την τσέπη τους γιατί το ΛΣ – ΕΛΑΚΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, να συγκρατήσουν ένα κύμα προσφύγων που  διογκώνεται με αδιάγνωστα, σοβαρότατα και ύπουλα κίνητρα.

Τα ευαίσθητα ΜΜΕ και οι ανθρωπιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν μας λέγουν ότι οι περισσότερες «επιχειρήσεις» της παγκοσμιοποιήσεως ξεκίνησαν από την απάτη της επιβολής των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ; Γιατί δεν μιλούν για τις «στρατηγικές μειονότητες», για τις προσφυγικές ροές που κατευθύνονται έντεχνα όπου «πρέπει» να υπάρξει «ανθρωπιστική καταστροφή» για να επέμβει το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, η ΕΕ, για να αποκατασταθεί η «δημοκρατία» και ο «ανθρωπισμός», για να περιορισθεί η Ρωσία, για να ανασχεθεί η Κίνα, για να επικρατήσει το χάος και η διάλυση ;
Πόσα χρόνια τώρα κρατά το παίγνιο με το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι ; Όπου τουρκικά ΜΜΕ αμφισβητούν την ελληνικότητα του, προβάλλουν αστειότητες για «γκρίζες ζώνες» και δήθεν «ασάφειες» της συνθήκης αποδόσεως των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα από την Ιταλία ; Πόσο έπαιξαν οι Τούρκοι το χαρτί των διαφόρων ανιστόρητων “Latvian” του FRONTEX με τα “warnings” του ραντάρ στο Dalaman και τις απειλές καταρρίψεως και αφού κουράσθηκαν πέρασαν στην στρατηγική κορεσμού με καραβάνια προσφύγων ; Καραβάνια που θα δημιουργήσουν μια ασφυκτική κατάσταση διαβιώσεως για ντόπιους και λαθρομετανάστες, που θα οδηγήσουν σε εμπλοκή των «άγρυπνων» ΜΚΟ, της «Διεθνούς Αμνηστείας» και λοιπών πρακτορείων με την καθοδήγηση των ημετέρων Εφιαλτών βεβαίως – και απλώς θα κηρύξουν την περιοχή «υπό ανθρωπιστική καταστροφή» με ότι αυτό συνεπάγεται για το διεθνές της στάτους ;
Πόσο μυαλό χρειάζεται για να αντιληφθούν οι ημέτεροι «ευαίσθητοι» και «αντικειμενικοί», οι Πιλάτοι – «να επέμβει η Δικαιοσύνη» – τι κρύβεται πίσω από τον θόρυβο και τα κροκοδείλια δάκρυα ; Αρκετά με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και την δικαστική αντιμετώπιση εθνικών προβλημάτων και αναθεωρητικών βλέψεων που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας. Που κάθε ευνομούμενο Κράτος αντιμετωπίζει παραδοσιακά με Ισχύ και αξιοπρέπεια και δεν αναθέτει την λύση τους σε Διευθυντήρια, Δικαστήρια και “think tanks”.

«Ανθρώπινα δικαιώματα» δεν υπάρχουν. Υπάρχουν αστικά και πολιτικά δικαιώματα, που αναγνωρίζουν και εγγυώνται τα κράτη στους πολίτες τους, μέσα στα σύνορα τους. Αλλιώς, αν τα δικαιώματα είναι «ανθρώπινα», έτσι, επειδή οι φορείς είναι άνθρωποι, ισχύουν παντού. Ανοίξτε λοιπόν τα σύνορα κύριοι της ΕΕ, αφήστε «ανθρώπους» να εγκατασταθούν ελεύθερα στις πόλεις και τα χωριά σας, να ασκήσουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» τους. Έως τότε, το κάθε κράτος θα εκχωρεί αστικά και πολιτικά δικαιώματα σε όσους αυτό κρίνει σκόπιμο, σε όσους μπορεί να θρέψει και να προστατεύσει. Και κανένα  άλλο κράτος δεν νομιμοποιείται να υποδείξει ποιους και πόσους  «οφείλει» κάποιο άλλο να υποδεχθεί.
Αφήστε λοιπόν τις «απολογίες», αφήστε την «διερεύνηση», ΕΔΕ κάνουν οι προς τούτο εντεταλμένοι από την Υπηρεσία και όχι «υπερεθνικοί» τρίτοι και εγχώριοι υπάλληλοι τους και ασχοληθείτε με τα απαραίτητα : Αυτά που έπρεπε να είχατε κάμει ΧΘΕΣ.
  • Επιτήρηση συνόρων, σε ξηρά και θάλασσα ΤΩΡΑ
  • Εκσυγχρονισμό των υποδομών του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ που καλείται να φυλάξει τα μακρύτερα θαλάσσια σύνορα της ΕΕ
  • Ξεκαθάρισμα ότι Δουβλίνα και άλλα δεν μπορούν να ισχύουν για την χώρα μας όταν ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι πια ίδιο με την εποχή που υπογράφηκαν οι συμφωνίες. Η χώρα έχει υποστεί ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ καταστροφή και δεν μπορεί να υποδεχθεί και να συντηρήσει η να φυλάξει άλλοις λαθρομετανάστες και πρόσφυγες
Ας το πράξει η Latvia  του κ. Μούζνιεκς, ο ογκόλιθος αυτός του ευρωπαϊκού πολιτισμού, το εξέχον αυτό μέλος της ΕΕ…
Parsifal
http://www.antinews.gr/2014/01/26/243283/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...