Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: Κατάργησαν την χρονολόγηση με βάση τον ΧΡΙΣΤΟ οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ του Defencenet!

σχόλιο Ο.Α : ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΣ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
 
 
σχόλιο Δ.Σ : Έχουμε αναφερθεί ξανά στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Μάλιστα, ήμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε πως οι ιδιοκτήτες της ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, αφού έχουν δηλώσει Βούλγαρους (!!!) ιδιοκτήτες, για να αποφεύγουν την φορολόγηση!
Καμαρώστε τους τώρα, πώς περνάνε με ύπουλο τρόπο την ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ, ΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ αλλάζοντας τον τρόπο χρονολόγησης από προ ή μετά Χριστού σε «π.κ.χ», δηλαδή «προ κοινής χρονολογίας»!!! Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω τρόπος χρονολόγησης έχει ζητηθεί ήδη να εφαρμοστεί παγκοσμίως από τους αθέους, τους τραπεζίτες και τη νεοταξική κλίκα. Ακόμα όμως, δεν έχει εφαρμοστεί σε επίσημη και ευρεία κλίμακα (δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ) Την εφαρμόζει όμως η συγκεκριμένη «πατριωτική» ιστοσελίδα! Να τους χαίρονται οι αναγνώστες τους! Και να προσέχουμε όλοι οι υπόλοιποι, τους νεοταξικούς λύκους με εθνική, ακόμα και εθνικιστική προβιά!
 
 
Το γνωστό site που ξεκίνησε από κάποια παιδιά που ασχολούντο με τα αμυντικά συστήματα κι ήταν πατριώτες ονομαζόταν DefenceNet κι ήταν αγαπητό στον πατριωτικό χώρο, άλλά και σε όλους όσοι αντιπαρατίθεντο στα νεοταξίτικα σχέδια...
Όμως κάποιοι καταλάβαμε νωρίς μιά αλλαγή στην γραμμή του site την οποία  μπορέσαμε να εξηγήσουμε όταν μαθεύτηκε ότι το DefenceNet πουλήθηκε σε Βούλγαρο επιχειρηματία...

Και ερχόμαστε πολύ γρήγορα στο θέμα μας. Το DefenceNet έχει αποκτήσει ένα νεοταξικό πρόσωπο που όμως καλύπτεται με αντιμνημονιακό, αντινεοταξικό προσωπείο, αλλά υπάρχουν στοιχεία που προδίδουν την νέα ρότα του. 

Ένα από αυτά είναι η υποστήριξη της νεοταξικής νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Δεν υπάρχει μέρα που να μην αβαντάρει με κεντρική ανάρτησή του το εωσφορικό ναζιστικό κόμμα.

Και ενώ προβάλλει τις διώξεις των Χριστιανών στη Συρία, το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε οι ισλαμοφασίστες να γίνονται το φόβητρο για τον κόσμο αφού σπεύδει πρώτο να αναμεταδώσει την φρικτή προπαγάνδα τρόμου των αδελφών (χαζάρων) μουσουλμάνων με βίντεο που δείχνουν αποκεφαλισμούς και μαζικές εκτελέσεις. Ίδια τακτική και με τα φορολογικά και τα μέτρα της κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα είναι ο φόβος και η απελπισία.. 

Καμμία εθνική γραμμή, καμμία νύξη για εθνικό νόμισμα, καμμιά πρόταση για δημιουργία εθνικού μετώπου. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα το side που διαδίδει τις προρρήσεις του Πατροκοσμά και του π. Παϊσίου, δημοσιεύει άρθρο με τίτλο Η προϊστορία της πόλης των Αθηνών όπου η χρονολόγηση δεν αναφέρεται σε έτη π.Χ.(πρό Χριστού) αλλά σε έτη π.κ.χ. (προ κοινής χρονολογίας)!!!

Θέλουν να βγάλουν  λοιπόν τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και από την αρίθμηση του χρόνου, οι χάζαροι ασκεναζίμ ψευτοεβραίοι τραπεζίτες και το DefenceNet είναι από τα πρώτα sides που υιοθετεί την δόλια τακτική τους.

Κατά τα άλλα είναι side που υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού...

http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/01/o-o.html
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...