Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Βραβεία Γκράμι: Περιβαλλόταν από δαίμονες καθώς χόρευε γύρω από ένα ανάποδο σκουπόξυλο

Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΕΙΤΙ ΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΙ «ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ» ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΚΡΑΜΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΒΙΝΤΕΟ.

Είδατε την απόδοση της Κέιτι Πέρι στα βραβεία Γκράμι; Ήταν ουσιαστικά ένα θέμα απόκρυφης τελετουργίας των Illuminati .
H Πέρι "ντύθηκε μάγισσα», και η εμφάνιση της περιελάμβανε ένα σταυρό των Ναϊτών Ιπποτών πάνω στο στήθος της, τον Νεφελίμ Βάαλ με τα κέρατα, χορευτές σε σκοτεινές ρόμπες με κέρατα διαβόλου που προεξέχαν από το κεφάλι τους.
«Η δημοφιλής τραγουδίστρια της σύγχρονης Χριστιανικής μουσικής Νάταλι Γκράντ αποχώρησε από τα βραβεία Γκράμι μετά από μια σειρά από παραστάσεις που ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψυχαγωγίας παραδέχθηκαν ότι ήταν απόκρυφης φύσης.
Η Γκράντ, η οποία ορίστηκε για ένα βραβείο Γκράμι το 2012, έγραψε τον ενθουσιασμό της κατά την άφιξή της στην εκδήλωση, αλλά σύντομα κατέστησε σαφές ότι έφυγε νωρίς, επειδή αυτό που είδε ερχόταν σε αντίθεση με τις χριστιανικές πεποιθήσεις της, δηλώνοντας:
«Αφήσαμε τα βραβεία Γκράμι νωρίς. Έχω πολλές σκέψεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι μάλλον καλύτερα να αφεθούν μέσα στο κεφάλι μου. Αλλά θα πω το εξής: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για μένα να τραγουδώ για τον Ιησού. Και ποτέ δεν ήμουν πιο σίγουρη για την πορεία που έχω επιλέξει. "
Παρά το γεγονός ότι παρέμεινε σε χαμηλούς τόνους για τις ακριβείς συνθήκες, η Γκράντ πιθανώς αναφέρεται στην Κέιτι Πέρι, η οποία περιβαλλόταν από δαίμονες καθώς χόρευε γύρω από ένα ανάποδο σκουπόξυλο πριν περικυκλωθεί από μια πυρκαγιά κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του τραγουδιού της "Dark Horse". Η Πέρι φορούσε ενα φόρεμα με ένα φωτιζόμενο σταυρό των Ναϊτών Ιπποτών .
Δείτε το βίντεο



http://atheatignosi.blogspot.gr
http://www.katohika.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...