Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Υπάρχει λύση για θεραπεία από τα ναρκωτικά αλλά η πολιτεία αδιαφορεί...


Τον μαχητικό κ. Νίκο Αργυρόπουλο τον γνωρίσαμε να μιλά για τον πόλεμο στην Κύπρο το 1974, όπου συμμετείχε και πολέμησε παλληκαρήσια και ο ίδιος.

Τον παρακολουθήσαμε να μάχεται για τα εθνικά μας θέματα και να σχολιάζει την λυσσαλέα επίθεση που δέχεται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια η χώρα μας, από ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα.
Σε αυτό το βίντεο θα δούμε έναν "άλλο" Αργυρόπουλο, να προβάλλει το σπουδαίο έργο του ιατρού - θεραπευτή κ. Δημητρίου Θεοδωρολέα, ο οποίος δίνει ελπιδοφόρα λύση σε έναν άλλο αδυσώπητο "πόλεμο", αυτόν των ναρκωτικών, επαναφέροντας στη ζωή τα θύματα αυτού του πολέμου !!!
Ζωντανή απόδειξη είναι οι συγκλονιστικές αφηγήσεις στην εκπομπή της Άννας και του Νίκου, δύο πρώην «αιχμαλώτων» των ναρκωτικών, που η επάνοδός τους στη ζωή είναι  παράδειγμα προς μίμηση και προσκλητήριο ζωής για όλα τα άλλα θύματα.
Μαζί συζητούν γι’ αυτόν τον πόλεμο στην εκπομπή, που προβλήθηκε από τους Τ/Σ: ΖΕΥΣ TV ΚΑΙ ΒΕΡΓΙΝΑ TV.
Αυτή την εκπομπή θα έπρεπε να δεί πρώτος απ’ όλους ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, να καλέσει ΑΜΕΣΩΣ τον κ. Δημήτριο Θεοδωρολέα και να του αναθέσει επισήμως τη σωτηρία των ανθρώπων από τον όλεθρο των ναρκωτικών.
Και για να τον διευκολύνουμε, το τηλέφωνο του γιατρού είναι: 6976006801.

Θα το πράξει ;;; ή θα αδιαφορήσει ;;;
Οψόμεθα …
(όπως θα έλεγε και ο ίδιος, αν δεν ήταν Υπουργός, από την εκπομπή του «Ελλήνων έγερσις»).
 Δείτε το βίντεο..


http://rafailhellas.com/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...