Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Πούτιν: Τον Ουκρανό παπά, που καλούσε να διώξουν τους νέγρους, τους Εβραίους και τους Κ*λορώσους από την χώρα, δεν τον έδειξε κανένα δυτικό μέσο.

σχόλιο Γ.Θ : Οι εξαρτημένοι από το matrix των βοθροκάναλων αδελφοί μας ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί που έχουν εξεγερθεί στην Ουκρανία είναι κυρίως Ναζιστές, Ουνίτες που προσκυνούν τον Πάπα και ευρωλιγούρηδες, που για τα λεφτά ξεπουλάνε και την μάνα τους.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο αρχηγός των εξεγερμένων είναι γερμανός πράκτορας! (δες ΕΔΩ).

Εμείς θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ουκρανία, όποια κυβέρνηση και αν προκύψει. Δεν βοηθάμε την κυβέρνηση αλλά τον λαό”. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Πούτιν στην σκιά των εξελίξεων στην Ουκρανια, τονίζοντας ότι η Ρωσία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της και τις υπογραφές της έναντι της γειτονικής χώρας.

Αιχμηρό όμως ήταν το σχόλιο του για την δυτική προπαγάνδα αναφορικά με την “πορτοκαλί επανάσταση” που συντελείται. Παρουσιάζουν τους “δυτικούς παπαδες” (σσ. Ουνίτες) για να προσδώσουν στην εξέγερση μία ηθική. Ξέχασαν όμως να δείξουν τον παπά που καλούσε τους Ουκρανούς να “βομβαρδισουν” το Κίεβο για να εμποδίσουν τους “αράπηδες, τους Εβραίους και τους κ*λορώσους” να πάρουν την εξουσία!
“Η Δύση θα έπρεπε να απαιτεί ήθος όχι μόνον από την κυβέρνηση αλλά και από την αντιπολίτευση αναφορικά με τις διαδηλώσεις”.


Οι βαρώνοι των media στο πλευρό των ουκρανών ναζί!
 
 Με φόντο τρεις παπάδες από την σέχτα των τσακωμένων με το πατριαρχείο της Μόσχας, σήμερα τα Νέα προωθούν την πορτοκαλί επανάσταση των νεοναζί της Ουκρανίας, όπως άλλωστε έκαναν με την εδώ “επανάσταση” που έφερε την εθνοσωτήριο κυβέρνηση Παπανδρέου στην εξουσία.
Είναι πραγματικά αριστοτεχνικό το advertorial. Σου λέει, δεν μπορεί εδώ να παριστάνουμε τους αντιναζί και στην Ουκρανία να δείχνουμε φωτογραφίες των “εξεγερμένων” παραστρατιωτικών με… τις σβάστικες.
Άσε που ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου. Ποιός θυμάται τις ύβρεις των νταβατζήδων στον Χριστόδουλο. Εδώ σήμερα ανακάλυψαν και τον Θεό, προκειμένου να βαφτίσουν τον Τσίπρα “Άθεο”!
Βάλε λοιπόν δυό παπαδες στην φωτό, για να πείσουμε το πόπολο ότι εμείς αγωνιζόμαστε για τον Θεό και τον Σοσιαλισμό. Τα ναζιστικά μνημόνια έρχονται μετά, μαζι με τον λογαριασμό.
Αλήθεια, πείθουν κανέναν;


http://olympia.gr/2014/01/28

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...