Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εγκλώβισαν και δολοφόνησαν 52 χριστιανούς μέσα σε εκκλησία στη Νιγηρία.

 
σχόλιο Ρ : Σήμερα η Συρία και η Νιγηρία, αύριο εμείς. Το όργανο της Νέας Τάξης, που λέγεται Ισλάμ και περιμένει εντολές, είναι εντός των πυλών. Την κερκόπορτα την άνοιξαν αριστερο-κεντρο-δεξιοί δοσίλογοι.

Ένοπλοι επιδρομείς με όπλα και εκρηκτικά σκότωσαν 52 ανθρώπους κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής σε εκκλησία σε χωριό της βορειοανατολικής Νιγηρίας...
τη Δευτέρα, σύμφωνα με πηγές των αρχών ασφαλείας τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Associated Press.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, πυρπολήθηκαν και κατεδαφίστηκαν επίσης συνολικά 300 οικίες.

Στην περιοχή δρα η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, την οποία ο στρατός της Νιγηρίας πολέμα με στόχο να την εξολοθρεύσει.

Στόχος της επίθεσης με την ενεργοποίηση βομβών μέσα στο πλήθος ήταν η καθολική εκκλησία του χωριού Γουάγκα Τσακάγουα στην πολιτεία Ανταμάγουα, ενώ ακολούθησε και σύλληψη ομήρων, κατά τη διάρκεια τετράωρης πολιορκίας, όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters.

Ο πρόεδρος της Νιγηρίας Γκούντλακ Τζόναθαν παλεύει να κρατήσει τη Μπόκο Χαράμ σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα στο βορειοανατολικό άκρο της, απ’ όπου άρχισε η εξέγερση της το 2009.

Η οργάνωση θέλει να επιβάλει τον ισλαμικό νόμο σε μία χώρα της οποίας ο πληθυσμός είναι σχεδόν ισόποσα μοιρασμένος σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους.


http://www.parapolitika.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...