Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η κατάντια να δίνεις 4 εκατομμύρια για τον Ξηρό και 100 χιλιάδες για σεισμόπληκτους!

Μεγάλο θέμα, την προηγούμενη εβδομάδα, η επικήρυξη του Ξηρού και άλλων 3 τρομοκρατών, με το  θηριώδες ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Σε περίοδο, που "Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν", σε περίοδο που το 80% των Ελλήνων φορολογείται πολύ παραπάνω από αυτό που αντέχει,βρέθηκαν 4 εκ. ευρώ, για να δοθούν σε όσους παραδώσουν τους τρομοκράτες στις αρχές.

Εκτιμήθηκε από τη κυβέρνηση Σαμαρά, ότι αν ο Ξηρός μείνει ελεύθερος θα πέσει η ο "ουρανός να μας πλακώσει". Θα πάει ο αληταράς, να βάλει καμιά βόμβα στο Mall, να ρίξει καμιά ρουκέτα σε καμιά πρεσβεία, και να αφαιρέσει και κάποια ζωή κρατικού ή Eυρωπαίου αξιωματούχου. Όλα αυτά, συνιστούν για την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, "καταστροφικά γεγονότα", και για αυτό το λόγο πρέπει να δοθεί το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Χθες, έγινε ένας μεγάλος και καταστροφικό σεισμός στην Κεφαλλονιά. 6 Ρίχτερ, με επίκεντρο στην στεριά χτύπησαν την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού, το Ληξούρι, προκαλώντας ζημιές και στο Αργοστόλι αλλά και σε πολλά χωριά.

45 κτίρια ήδη είναι ακατάλληλα για να μπορέσουν οι ιδιοκτήτες τους να μείνουν. Από αυτά 5-7 είναι σίγουρα για κατεδάφιση, και ο απολογισμός δεν έχει τελειώσει. Το λιμάνι του Αργοστολίου κρίθηκε πλέον επικίνδυνο, όπως σχολεία και ένα γηροκομείο. Και σε ότι αφορά τα σπίτια του κόσμου, το θέμα είναι κοινωνικά κρίσιμο......
 
Και οι Κεφαλλονίτες, όπως όλοι οι Έλληνες είναι θύματα του μνημονίου, είτε άνεργοι, είτε με πολύ μειωμένα εισοδήματα. Η Προοπτική να ανοικοδομήσουν τα σπίτια τους, είναι για πολλούς από αυτούς, "όνειρο θερινής νυκτός"!

Και απόψε ακούσαμε ότι ο Σαμαράς έδωσε εντολή να εκταμιευθεί το ποσό των 100.000€ για την σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά!

Τι λέτε βρε μάγκες, εκεί στο Μαξίμου;;; 100.000€ μόνο;;;; Ποιον κοροϊδεύετε;;;

Έχουμε λοιπόν 100 χιλιάδες για την σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά, και 4 εκατομμύρια για τον Ξηρό!

Δηλαδή ο Ξηρός είναι για την κυβέρνηση Σαμαρά 40 φορές πιο πολύτιμος, από ότι οι σεισμόπληκτοι της Κεφαλλονιάς!

Χαρείτε τον!
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...