Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Για ιατρικά ραντεβού (δωρεάν) με ένα κλικ!

Τέλος στις χρεώσεις με πενταψήφιους αριθμούς! Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr  να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό σας, με ένα κλικ.
Ίσως σκέφτεστε την τελευταία φορά που αποφασίσατε να κλείσετε ιατρικό ραντεβού και αναγκαστήκατε να τηλεφωνήσετε σε πάνω από 10 γιατρούς μέχρι να βρείτε κάποιον που να έχει το πολυπόθητο ραντεβού ΕΟΠΥΥ; Η πανάκριβη αναμονή στο τηλέφωνο που επέδρασε αρνητικά στο νευρικό σας σύστημα; Η ανασφάλεια μέχρι το ραντεβού με τον γιατρό που «κλείσατε στα τυφλά» χωρίς να γνωρίζετε όσα θα θέλατε γι’ αυτόν, απλά γιατί ήταν ο μόνος διαθέσιμος ή ο πρώτος τηλεφωνικός αριθμός που βρήκατε;
Η ζωή θα έπρεπε να είναι πιο απλή και το www.nowdoctor.gr είναι εδώ για να σας διευκολύνει!
Η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας θα έπρεπε να είναι δωρεάν και σίγουρα ισότιμη, για όλους. Ξεχάστε τις πανάκριβες τηλεφωνικές χρεώσεις των πενταψήφιων αριθμών, με το www.nowdoctor.gr μπορείτε πλέον με ένα «κλικ» χωρίς οικονομική επιβάρυνση να κλείνετε online ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής σας στην γειτονιά σας, γρήγορα και εύκολα!
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να βρουν και να κλείσουν δωρεάν ραντεβού με ιατρό, διαγνωστικό κέντρο ή ιδιωτικό θεραπευτήριο μέσα από το διαδίκτυο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, με κριτήρια: α) την ιατρική ειδικότητα, β) την γεωγραφική περιοχή και γ) το συμβεβλημένο ασφαλιστικό ταμείο.
Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr για να βρείτε ιατρό, στείλτε email στο contact@nowdoctor.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 210-8788090!

kalyterotera

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...