Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Το θηρίο ισλάμ μυρίζεται την αδυναμία μας.

Η Δύση, χρόνια τώρα, πριονίζει τα πόδια της και βγάζει τα μάτια της. Οι ΗΠΑ έφτιαξαν ένα Αφγανιστάν στα Βαλκάνια, τη Βοσνία. Με διαβατήρια από τη χώρα του Αλίγια Ιζετμπέκοβιτς βρέθηκαν αργότερα πολλοί τρομοκράτες που έπεφταν νεκροί ή ζωντανοί στα χέρια των αρχών ασφαλείας διάφορων χωρών. Εκεί είχαν πάρει και εκπαίδευση για την Τζιχάντ, τον ιερό πόλεμο κατά των «απίστων».


Μουτζαχεντίν από την Τουρκία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι όλο τον αραβικό κόσμο πολέμησαν στο πλευρό ενός ισλαμικού καθεστώτος, με ρίζες στους συνεργάτες των ναζί και το Hantzar Division των Waffen SS. Για να τους υποστηρίξουν οι Αμερικανοί και οι άλλοι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ ισοπέδωσαν μια χριστιανική ευρωπαϊκή χώρα, τη Σερβία.

Οι ημέτεροι χρήσιμοι ηλίθιοι της «καθεστωτικής προόδου» επέχαιραν τότε και δικαιολογούσαν το μακελειό ενός ορθόδοξου έθνους.

Κοινό μυστικό, η αδρή χρηματοδότηση της κυβέρνησης Κλίντον από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, ενός από τα πλέον φασιστικά, μεσαιωνικά καθεστώτα στον κόσμο, μέρος της εξήγησης του παραλόγου. Η Αλ Κάιντα και ποικίλες παραφυάδες της δεν είναι παρά το παρακράτος του Ριάντ.

Σαουδαραβικά κεφάλαια βρίσκονται πίσω από την οικονομική ανάκαμψη της Τουρκίας, τον Ερντογάν και τον μέντορά του, τον Φετουλάχ Γκιουλέν, όπως και πίσω από τους ισλαμιστές «αγωνιστές της ελευθερίας», που μακελεύουν στη Συρία τους χριστιανούς αλλά και πλήθος αλεβιτών. Από τη Συρία ως τη Νιγηρία οι χριστιανοί σφαγιάζονται, οι εκκλησίες τους βεβηλώνονται και πίσω από τους φυσικούς αυτουργούς υπάρχουν οι ίδιοι μηχανισμοί που φτάνουν ως τη σκοτεινή χώρα, όπου η κυβέρνηση πετά από ελικόπτερα τους αντιπάλους της στην τρομερή «μαύρη έρημο». Αγαστή η συνεργασία της με την Τουρκία, που λεονταρίζει κατά του Ισραήλ και της Ελλάδας.

Η δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη και των άλλων διπλωματικών υπαλλήλων των ΗΠΑ στη Λιβύη είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο της άφρονος πολιτικής της Δύσης. Ελάχιστοι τολμούν να πουν την ωμή αλήθεια. Δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ. Οι μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο είναι μια ζώσα εκρηκτική ύλη, που ανά πάσα στιγμή, από ένα φαινομενικά ασήμαντο γεγονός, εκρήγνυται εντυπωσιακά.

Εμείς μπορούμε να λέμε ανέκδοτα με τον Χριστό, την Παναγία, τον Πάπα, αλλά κανείς δεν διανοήθηκε γι’ αυτόν τον λόγο να «διαδηλώσει» με πολυβόλα, να πυρπολήσει κτίρια και να λιντσάρει ανθρώπους.

Αν κανείς διανοηθεί να αμφισβητήσει, να χλευάσει ή έστω να απεικονίσει σε φιλμ ή σκίτσα τον Προφήτη, έχει εξασφαλισμένη εντολή θανάτου.

Το Ισλάμ δεν είναι παρά μια παγκόσμια σέχτα. Ενας αναχρονισμός, που μέσα του περιέχει τη γενοκτονία των αλλοθρήσκων στην πρώτη ευκαιρία, άκρατο μίσος, μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Γι’ αυτούς οι γυναίκες, οι κόρες μας, οι μανάδες μας, οι αδερφές μας, είναι πουτάνες. Εμείς όλοι, οι άπιστοι, δεν είμαστε παρά χώρος επέκτασης. Για το Ισλάμ δεν υπάρχει ειρήνη με τους «απίστους». Μόνο προσωρινή ανακωχή, ώσπου οι πιστοί του Προφήτη να νιώσουν αρκετά δυνατοί για να εφαρμόσουν και πάλι τον Νόμο του Ξίφους.

Πρώτο μεγάλο θύμα τους, οι γυναίκες, μέσα στις ίδιες τις κοινωνίες τους. Πρωτοφανή εγκλήματα συμβαίνουν στις ισλαμικές κλειστές κοινωνίες της Δύσης. Στη Γερμανία, στην Αγγλία, στο Βέλγιο, στη Γερμανία, στις ίδιες τις ισλαμικές χώρες, δολοφονούνται κορίτσια ή εξωθούνται κακοποιούμενα από την ίδια την οικογένεια στην αυτοκτονία, γιατί διέλυσαν έναν αρραβώνα ή συνήψαν ελεύθερη σχέση.

Στις χώρες όπου κυριαρχούν, όπως στην Αίγυπτο, είναι καθημερινό φαινόμενο οι βιασμοί των κοπτών γυναικών και κάθε χριστιανής. Απερίγραπτα βασανιστήρια προηγούνται των δολοφονιών των χριστιανών.

Από την Τυνησία ως το Πακιστάν η παγκόσμια σέχτα του Ισλάμ δολοφονεί χριστιανούς, προάγει την τρομοκρατία, απειλεί την παγκόσμια ειρήνη, κουρελιάζει κάθε ανθρωπιστική αξία, όπως την ξέρουμε στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Η Δύση είναι σε παρακμή. Ξέχασε τις χριστιανικές ρίζες της. Και το Ισλάμ ως αρπακτικό θηρίο μυρίζεται την αδυναμία μας. Στην Αγγλία, πριν από λίγα χρόνια, οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων ήταν home boys, παιδιά γεννημένα και μεγαλωμένα στη Βρετανία. Στη Γαλλία σκληροί ισλαμιστές τρομοκράτες δεν ήταν παρά εξισλαμισμένοι Γάλλοι.

Η Δύση ή θα αλωθεί ή θα ξυπνήσει. Και τότε θα υποχρεωθεί να κάνει μια τελευταία, πολύ πιο αιματηρή και βίαιη Σταυροφορία, απέναντι σε έναν εχθρό που αριθμεί εκατοντάδες εκατομμύρια, αρρωστημένα και βίαια φανατικό.

Η αθρόα μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη είναι ένας τεράστιος κίνδυνος. Πέρα από τα μέτρα ανάσχεσης και επαναπατρισμού των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, η Δύση, αν δεν θέλει να διαλυθεί, αφού πρώτα ματώσει από τη γενίκευση της τρομοκρατίας, πρέπει να υψώσει το ασφαλέστερο τείχος, που είναι η επιστροφή στις χριστιανικές ρίζες και αξίες της. Οφείλει να δείξει αλληλεγγύη στους χριστιανούς, που σήμερα ζουν μια ανείπωτη γενοκτονία στις μουσουλμανικές χώρες, με τη συνενοχή της δυτικής ηλιθιότητας, και να επιβάλει σε αυτή την παγκόσμια σέχτα βαρβαρότητας το μόνο πράγμα που σέβεται: τον Νόμο του Ξίφους.


Φαήλος Κρανιδιώτης
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...