Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτό το βιβλίο δεν μπορεί να περιμένει!


Ο εκδοτικός οίκος Eterna Cadencia, με έδρα την Αργεντινή, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα παράξενο βιβλίο που… δεν μπορεί να περιμένει πολύ χρόνο μέχρι ο αναγνώστης
να φτάσει στην τελευταία του σελίδα. Για την ακρίβεια μπορεί να περιμένει μόλις 60 ημέρες για να διαβαστεί!

Με τον παράδοξο τίτλο «El Libro que no Puede Esperar» (σ.σ. «Το βιβλίο που δεν μπορεί να περιμένει») ο εκδοτικός οίκος λανσάρει όλους τους νέους συγγραφείς, παρακινώντας τον κόσμο να επιλέξει τα βιβλία τους.
«Αν ο κόσμος δεν παρακινηθεί με κάποιο τρόπο να διαβάσει τα βιβλία των νέων συγγραφέων, δεν θα το κάνει ποτέ από μόνος του. Εμείς τους δίνουμε αυτή την ευκαιρία για να βγουν από την αφάνεια», λέει ο υπεύθυνος του εκδοτικού οίκου.
Το βιβλίο μπαίνει στα ράφια μέσα σε ειδική συσκευασία, η οποία μόλις ανοιχτεί… ο χρόνος αρχίζει και μετράει αντίστροφα για τον αναγνώστη. Το ειδικό μελάνι αρχίζει να εξατμίζεται σιγά σιγά και μέσα σε 60 ημέρες το μόνο που απομένει είναι το εξώφυλλο και μερικές λευκές σελίδες!
«Τον ίδιο ακριβώς τρόπο χρησιμοποιούμε για να τυπώσουμε διάφορους τίτλους βιβλίων νέων συγγραφέων και βλέπουμε ήδη ότι έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Τόσο πολύ μάλιστα που σκεφτόμαστε να επεκτείνουμε την ιδέα αυτή και σε άλλες εκδόσεις», συμπληρώνει ο υπεύθυνος.
perierga.gr
synodoiporia

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...