Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ελ. Βενιζέλος & ο Ψευτο-Μαρμαρωμένος βασιλιάς.

Επειδή κάποιοι ηθελημένα ή άθελά τους προσπαθούν να αναστήσουν τον μεγαλύτερο διχασμό που έγινε ποτέ στο Έθνος και να πετύχουν τη διάσπαση της Ελλάδας, θα τους υπενθυμίσουμε το εξής:
Το ότι υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, η Θράκη, η Ήπειρος, η Κρήτη το οφείλουμε στο Λευτεράκη. Τον Ελευθέριο Βενιζέλο αυτόν, που κάποιοι -λίγοι ευτυχώς- βρίζουν και θεωρούν λόγω της ημιμάθειάς τους (που είναι πάντα πιο επικίνδυνη από την αμάθεια) υπεύθυνο για την Μικρασιατική καταστροφή και που πρόσφατα ονόμασαν και εβραίο! Αυτόν, που έλεγε στο Έθνος για τον κύνδινο του εβραϊσμού και για τον δόλιο ρόλο τους (δες ΕΔΩ). Τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας να βλέπουν, εμείς οι ίδιοι να βαπτίζουμε εβραίους τις μεγάλες και σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας μας. Τρίβουν τα χέρια τους και χαίρονται, γιατί αυτή είναι η πάγια τακτική τους, να βαπτίζουν τους μεγάλους άνδρες όλων των εθνών εβραίους, δίνοντας έτσι ιστορική αίγλη στο πρεστίζ τους.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτοί. Αυτοί καλά κάνουν και βοηθάνε το έθνος τους... Εμείς όμως, που τα αρνητικά της φυλής μας δεν μπορούμε να τα αποβάλλουμε, όσοι αιώνες και αν περάσουν, δεν κάνουμε καθόλου καλά. Αποδεικνύεται, ότι είμαστε πράγματι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων εκείνων, που γέννησαν τους μεγαλύτερους ήρωες στην ιστορία της ανθρωπότητας και κατόπιν άλλους τους εξόρισαν, άλλους τους συκοφάντησαν, άλλους τους δολοφόνησαν.
Ο Λευτεράκης, που πήρε την χώρα αυτή κρατίδιο και την έκανε δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών, έχασε τις εκλογές χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί ούτε καν βουλευτής. Η λάσπη των φιλοβασιλικών είχε πετύχει. Οι αφίσες του φιλοβασιλικού κόμματος, που τον παρουσίαζαν με κέρατα και τριγωνικό σατανικό μουσάκι σαν άλλο διάβολο και η λεζάντα που έλεγε... "Ο δολοφόνος, που σκοτώνει τα παιδιά σας στους πολέμους", είχαν κάνει καλά την δουλειά τους.
"Λαϊκό Κόμμα (φιλοβασιλικό). Για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου", έλεγαν οι εχθροί του Βενιζέλου και μόλις πήραν την εξουσία στα χέρια τους, το ψέμα αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν. "Με Κωνσταντίνο βασιλιά, θα στείλουμε τον τούρκο στην Κόκκινη Μηλιά", έλεγαν οι φιλοβασιλικοί και παραλλήλιζαν τον βασιλιά Κωνσταντίνο Α' Γλύξμπουργκ ως τον αναμενόμενο μαρμαρωμένο βασιλιά!
Ο πόλεμος λοιπόν δεν τερματίστηκε και ο ψευτο-μαρμαρωμένος θέλησε να κατακτήσει όλη την Μικρασία. Ανταυτού, έφερε την μεγαλύτερη καταστροφή που γνώρισε ο Ελληνισμός στα ματωμένα αυτά χώματα της Ανατολής. Οι προθέσεις του ίσως να ήταν καλές και αν πετύχαιναν, να μιλούσαμε σήμερα για νέο Βυζάντιο και όχι μονάχα για Μεγάλη Ελλάδα. Οι ψευτο-σύμμαχοι, που ποτέ δεν μας αγάπησαν και ποτέ δεν μας ήθελαν ισχυρούς σαν άλλοτε, είδαν τί (Βυζάντιο) πήγαινε να δημιουργηθεί με επικεφαλής ένα φιλογερμανό βασιλιά (οι ψευτοσύμμαχοί μας με τους γερμανούς ήταν εχθροί τότε) και αποφάσισαν να αλλάξουν τα σχέδια και συμφέροντα τους, δίνοντας στον σφαγέα κεμάλ πολεμοφόδια, χρήμα και πληροφορίες προκειμένου να αντισταθεί και να νικήσει τους Έλληνες. Η συνέχεια είναι γνωστή...
Η λανθασμένη και εγκληματική τακτική του Κωνσταντίνου Α' Γλύξμπουργκ, να συνεχίσει τον πόλεμο και να αθετήσει τα συμφωνημένα μεταξύ Βενιζέλου - Ψευτοσυμμάχων, έφερε αντί ενός νέου Βυζαντίου με αυτόν ως τον Κωνσταντίνο το 12ο, όπως έλεγε (ο Παλαιολόγος ήταν ο 11ος Κωνσταντίνος), την απόλυτη καταστροφή.
Ποιός φταίει λοιπόν; Ποιός διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και γιατί; Θέλει κάποιος / κάποιοι να αλλάξουμε πιστεύω για τον Λευτεράκη και για τον απόγονο-δισεγγονό τού Κωνσταντίνου Α' Γλύξμπουργκ; Μας προετοιμάζουν για κάτι ή απλώς βγάζουν την χολή τους και το μίσος τους σε έναν πεθαμένο, επειδή πάντα πρέπει να φταίει κάποιος, που θα είναι υπεράνω υποψίας, και το "γκρέμισμά" του θα κάνει σπουδαίο αυτόν που τον γκρεμίζει;
Ουδείς αλάθητος, ουδείς αναμάρτητος... Αν κοιτάζουμε με το μικροσκόπιο τι έκαναν οι ήρωές μας και οι ηγέτες μας, σε λίγο δεν θα μιλάμε ούτε για Κολοκοτρώνη, ούτε για Μακρυγιάννη, ούτε για Καποδίστρια, ούτε για τον Λευτεράκη...
Το θέλουμε;

Γ.Θ    yiorgosthalassis.blogspot.com

Υστερόγραφο: Στην φώτο είναι το άγαλμα του Βασιλιά της Δανίας Χριστιανού Θ', παππού του Κωνσταντίνου Α' και προ-προ-προ παππού του σημερινού τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β'.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...