Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Οι ΗΠΑ μπορούν να βγουν από το σκοτάδι, όπως κάποτε βγήκε η ειδωλολατρική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία

Μία ευχή για τον νέο πλανητάρχη

Γιώργος Θαλάσσης

Μπράβο στον Αμερικανικό λαό. Απέδειξε ότι έχει ψυχή και ανοσία στα βοθροκάναλα της ελίτ και τις παροτρύνσεις των σάπιων σελέμπριτις.
Η προπαγάνδα λάσπης που δέχτηκε από όλο το δίκτυo της νέας τάξης, ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχει προηγούμενο. Ούτε ο Χίτλερ δεν χτυπήθηκε τόσο.
Την πλύση εγκεφάλου που δέχτηκε όλος ο πλανήτης υπέρ της "κατάλληλης" Κλίντον και του "γραφικού" Τραμπ, θα την ζήλευε και ο αντίχριστος.
Και όμως ο Αμερικανικός λαός αντιστάθηκε σε όλη αυτή την υστερική κινητοποίηση και νίκησε.
Ναι, η νέα τάξη δεν είναι ανίκητη.
Ας μην κάνουμε το λάθος που κάνουν πολλοί να θεοποιούμε την νέα τάξη. Η νέα τάξη είναι ισχυρή δεν είναι όμως πανίσχυρη. Πανίσχυρος και ανίκητος είναι μόνο ο Θεός.
Τώρα, μετά από αυτή την ήττα της νέας τάξης πραγμάτων, η επιθυμία της ελίτ για έλεγχο του ανθρώπινου νου (βλέπε τσιπ) θα μεγαλώσει, θα γιγαντωθεί.
Ο μόνος τρόπος να ελέγχουν πλήρως την ανθρωπότητα (ακόμα και στο τι θα ψηφίσει), είναι να την ρομποτοποιήσουν. 

Ο νέος πλανητάρχης

Είναι και ο Τραμπ του συστήματος; Θα υποκύψει; Είναι διατεθειμένος να ρισκάρει ακόμα και την ζωή του;
Εμπιστοσύνη οφείλουμε να έχουμε μόνο στον Θεό. Όχι στους ανθρώπους. Εν τούτοις πολλοί έχουν σχηματίσει μια εσφαλμένη άποψη για τον Τραμπ από αυτά που έχουν ακούσει από τα ελληνόφωνα νεοταξικά Μ.Μ.Ε.
Πόσοι έχουν ακούσει αυτά που ο ίδιος έχει πει από το στόμα του; Πόσοι γνωρίζουν το κυβερνητικό πρόγραμμά του σε θέματα οικονομίας, εξωτερικής πολιτικής και άμυνας;
Και μόνο η επιθυμία του να τελειώσει ειρηνικά την πολεμική ένταση που επικρατεί με την Ρωσία θα έπρεπε να μας χαροποιεί. Το γεγονός ότι δεν δίστασε να πει ότι ΔΕΝ θέλει να έχει η χώρα του τον ρόλο του χωροφύλακα του πλανήτη, είναι αρκετό για να πούμε ότι είναι καταλληλότερος από την πολεμοχαρή κλίντον.
Αν δεν είχε κάνει προεκλογικά όλες αυτές τις δηλώσεις κατά του ΝΑΤΟ, κατά της λαθρομετανάστευσης, κατά της Μέρκελ, υπέρ της ειρήνης και υπέρ του Πούτιν, δεν θα είχε όλη αυτή την λυσσαλέα αντιμετώπιση από την παγκόσμια ελίτ. Η υστερία και ο πανικός του συστήματος κατά του προσώπου του λέει πολλά...
Σίγουρα η νέα τάξη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Διακυβεύονται πολλά. Διακυβεύεται η ίδια η υπόστασή της.
Στις Αμερικανικές εκλογές νίκησε το λιγότερο κακό για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Ό,τι αρνητικό και αν συμβεί τώρα θα είναι ηπιότερο από ό,τι θα ήταν με τους κλίντον.
Με την κλίντον ξέρουμε καλά τι μας περίμενε. Με τον Τραμπ όλα είναι ανοικτά. Υπάρχει κακό σενάριο (να είναι μία από τα ίδια), υπάρχει όμως και θετικό σενάριο. Υπάρχει και ελπίδα που, αν γίνει πραγματικότητα, θα μπορούμε να πούμε ότι η νέα τάξη δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον Βλαδίμηρο της Ανατολής αλλά και τον ίδιο τον αρχηγό της Δύσης!
Οι προσευχές μας μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις. Μπορούν να συμβάλουν ώστε να γίνει το θαύμα και οι ΗΠΑ να βγουν από το σκοτάδι, όπως κάποτε βγήκε η ειδωλολατρική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Ακατόρθωτο δεν είναι τίποτα για αυτούς που αγωνίζονται και δεν καταθέτουν τα όπλα.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...