Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Μόσχα προς Ν.Τραμπ: «Η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει να σε δολοφονήσει»- Ποιοι τον θέλουν νεκρό… πριν τις 20 Ιανουαρίου!

της Μαρίνας Νικολάκη

Οργιάζουν στη Μόσχα οι φήμες ότι η «παγκόσμια ελίτ» έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα με την εκλογή του Τράμπ και συγκεκριμένα μετά τις ομιλίες του όπου υποσχόταν ότι θα βελτιώσει τις σχέσεις με τη Ρωσία και τον πρόεδρο Β.Πούτιν,
κι αυτό γιατί  θεωρεί ότι  ο νέος πρόεδρος της Αμερικής εισέρχεται σε επικίνδυνα μονοπάτια, προσπαθώντας να προσεγγίσει τη Ρωσία, ανατρέποντας το σημερινό «παγκόσμιο καθεστώς» ενώ φοβάται πως η  μορφή του κόσμου θα πάρει εντελώς διαφορετική στροφή.
Οι «φωνές» που μιλούν για την δολοφονία Τράμπ έχουν αναπαραχθεί σε τόσο τρομακτικό ρυθμό που  φημολογείται ακόμα ότι φοράει αλεξίσφαιρα γιλέκα κάθε φορά που βρίσκεται έξω σε κοινή θέα.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα social media εναντίον του 45ου προέδρου των ΗΠΑ,  Ντ. Τραμπ. Οι χρήστες που έχουν βομβαρδίσει τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης -κυρίως το Twitter  με τις αμερικανικές αρχές να διερευνούν το θέμα (αν και αρνήθηκαν να το σχολιάσουν) προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι οι απειλές αυτές είναι αξιόπιστες, σύμφωνα με την «New York Post»Στα social media, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και σχετικό hashtag #AssassinateTrump (Δολοφονήστε τον Τραμπ).
«Το μόνο αναπάντητο ερώτημα μετά την ιστορική εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ είναι ποιος θα δολοφονήσει τον Τραμπ, ο οποίος θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου», γράφει ένας χρήστης. Για ορισμένους χρήστες, μάλιστα, αυτή είναι η ημερομηνία που θέτουν ως deadline για την δολοφονία του, δηλαδή την ημέρα της ορκωμοσίας του.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του infowars.com, όπου κρούει τον κώδωνα τον κινδύνου και συστήνει προσοχή στον Ν.Τραμπ… γιατί υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του από την «Αρχουσα τάξη».
Στο βίντεο αυτό μάλιστα ο δημοσιογράφος Alex Jones αποκαλύπτει επίσης το μυστικό για την πρωτοφανή νίκη του Donald Trump και το πώς αυτό το μυστικό μπορεί να «ανησυχήσει» τη παγκόσμια τάξη.
Τα επεισόδια και οι διαδηλώσεις σε πολλές αμερικάνικες πόλεις, μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή.
Αλλες πιο ψύχραιμες φωνές, απορούν με την πολιτική του twitter, καθώς συνεχίζει να δημοσιεύει τα δολοφονικά posts, ενώ θα μπορούσε να τα είχε μπλοκάρει ως απειλητικά κατά της ζωής του νέου Πλανητάρχη.
Ο ίδιος ο Τραμπ προς το παρόν δεν έχει σχολιάσει κάτι στο δικό του λογαριασμό στο twitter, αν και μέχρι χτες τουίταρε εστω και περιπαιχτικά με αφορμή τις διαδηλώσεις εναντίον του.
Ομως ο εκλεγμένος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες αγνοώντας επιδεικτικά τα όσα ακούγονται και συνεχίζοντας να «ρίχνει γέφυρες προς τη Ρωσία, στην εφημερίδα The Wall Street Journal πως: «Οι ΗΠΑ θα καταλήξουν να εμπλακούν σε πόλεμο με τη Ρωσία εάν επιτεθούν στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.Η θέση μου είναι πως η Συρία πολεμάει το Ισλαμικό Κράτος και πρέπει να απαλλαγούμε από το Ισλαμικό Κράτος. Η Ρωσία βρίσκεται τώρα σε συμμαχία με τη Συρία, και τώρα έχουμε το Ιράν, που γίνεται ισχυρό, εξαιτίας μας, σε συμμαχία με τη Συρία . Υποστηρίζουμε αντάρτες εναντίον της Συρίας και δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.».
Να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Τραμπ είχε τονίσει ότι ο νυν πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ μπορεί να μην είναι ο ιδανικός ηγέτης της χώρας αυτής, όμως πολλές από τις οργανώσεις της αντιπολίτευσης που θα αναλάμβαναν την εξουσία εάν απομακρυνόταν θα μπορούσαν να αποδειχθούν χειρότερες. Είχε προσθέσει ότι η προτεραιότητά του στη Συρία θα είναι να εξαλειφθεί το ΙΚ, όχι να απομακρυνθεί ο Άσαντ από την εξουσία.

Δείτε τι μεταδίδουν τα Ρωσικά ΜΜΕ:

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...