Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ο Βασιλιάς του Χάους εδραιώνει την κυριαρχία του – Ο Θεός μαζί μας…

erdogan_hairetaei
Πώς γίνεται ένα κόμμα που σκοτώνει κόσμο, υποστηρίζει το ISIS, κατεδαφίζει τα δικαιώματα των μειονοτήτων, κλπ. κλπ, να κερδίζει 3.000.000 οπαδούς σε 5 μήνες;

Μετά από όλα όσα συνέβησαν από τις προηγούμενες εκλογές του Ιουνίου στην Τουρκία, με το χάος στη χώρα και ανθρώπους να σκοτώνονται και να διώκονται χωρίς λόγο, το ΑΚΡ όχι μόνο κερδίζει τις εκλογές, αλλά ανεβάζει και τα ποσοστά του!
Το κόμμα των ακραίων ισλαμιστών Ταγίπ Ερντογάν και Αχμέτ Νταβούτογλου πήρε την πολυπόθητη πλειοψηφία στις σημερινές εκλογές και μπορεί πλέον ελεύθερα να συνεχίσει να καταδυναστεύει, να δολοφονεί και να ισλαμοποιεί τον κόσμο…
Τα τρία ερωτήματα που κυκλοφορούν σε όσους ήθελαν ένα άλλο μέλλον για την Τουρκία:
1. Πως μετρήθηκαν τόσο γρήγορα οι ψήφοι σε μια τεράστια χώρα; (πάνω από 86% η συμμετοχή των ψηφοφόρων)
2. Γιατί η απαγόρευση μετάδοσης αποτελεσμάτων άρθηκε τόσο γρήγορα; (οι κάλπες έκλεισαν στις 17:00 και από τις 18:00 είχαμε επίσημα αποτελέσματα σε τεράστια ποσοστά της επικράτειας)
3. Γιατί η επίσημη ιστοσελίδα του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου είναι εκτός λειτουργίας;

 Το HDP των Κούρδων οριακά μπήκε στο Κοινοβούλιο και ήδη στις κουρδικές περιοχές έχουν αρχίσει τα παρατράγουδα με την τουρκική αστυνομία.
Οι οπαδοί του ΑΚΡ που μαζεύτηκαν για να πανηγυρίσουν τη «νίκη της δημοκρατίας», όπως εμετικά τη χαρακτήρισε ο Νταβούτογλου, φώναζαν Ya Allah, Bismillah, Allahu Akbar.
Τι άλλο να πει κανείς δηλαδή μετά από όλα αυτά;
Επεισόδια στο Ντιαρμπακίρ
Συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ της αστυνομίας και νεαρών Κούρδων διαδηλωτών στο Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών, μετέδωσαν το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Οι δυνάμεις ασφαλείας εκτόξευσαν δακρυγόνα εναντίον των διαδηλωτών που κατέκλυσαν τους δρόμους για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης.
Όπως μετέδωσε ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου, τα επεισόδια ξεκίνησαν κοντά στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP), αφού δόθηκαν στη δημοσιότητα τα μερικά αποτελέσματα που έδειχναν ότι τα ποσοστά του φιλο- κουρδικού κόμματος καταγράφουν πτώση με ορατό τον κίνδυνο να μην καταφέρει να συγκεντρώσει το 10%, που απαιτείται για την είσοδο στην Εθνοσυνέλευση.
Δεκάδες διαδηλωτές, ορισμένοι εξ αυτών πέταγαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών, έκλεισαν ένα δρόμο κοντά στο κέντρο του Ντιγιάρμπακιρ. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά σήμερα στο νοτιοανατολικό τμήμα της Τουρκίας, ενώ πολλοί ψηφοφόροι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα με την παρουσία τεθωρακισμένων οχημάτων της αστυνομίας.

http://hellasforce.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...