Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

«Θεία οπτασία με τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο»


*Ένα ακόμη συγκλονιστικό θαύμα της Πίστεως μας, με την δύναμη του Κυρίου και μέσω των Αγίων του.

«Έχετε τη ζωή μπροστά σας, είστε νέοι άνθρωποι, το πρώτο σας παιδί βέβαια είναι. Αλλά πως να το κάνουμε, πρέπει να σας πούμε όλη την αλήθεια.
Το παιδί σας πεθαίνει, καλπάζουσας μορφής είναι η λευχαιμία. Θα συμβούλευα τις λίγες ώρες που απομένουν να το μεταφέρετε στο σπίτι με το ιατρικό βοηθητικό προσωπικό που διαθέτετε. Μην λυγίζετε, είσθε νέοι άνθρωποι». Αυτά λέει ο παιδίατρος καθηγητής ενός των μεγάλων Νοσοκομείων παίδων της Αθήνας σε δύο νέους γονείς που πεθαίνει το παιδάκι τους τριών ετών από λευχαιμία.
Βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Μαζί τους είναι οι στενοί συγγενείς, γονείς, αδέλφια. 35 άτομα είναι όλοι τους εκεί. Βουβά συμπαραστέκονται στο νέο ζευγάρι που ώρα την ώρα, δέχεται το μοιραίο.
-Άγιε μου Ιωάννη Ρώσσε, φωνάζει ο πατέρας, δεν έχω κουράγιο να δω το πρώτο μου παιδί να πεθαίνει. Άγιε μου θυμήσου που σου τόφερα εκεί και το βάπτισα. Έλα Αη Γιάννη μου…
Κοιτάζουν οι συγγενείς τον πατέρα που κλαίει, κοιτάζουν και το παιδάκι. Τι βλέπουν! Το παιδάκι ανοίγει τα ματάκια του, σηκώνει το τρίχρονο χεράκι του και δείχνει κάτι στον τοίχο! Γυρίζουν όλοι και τι να δουν! Σαν αστραπή πέρασε η μορφή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου! Τα ερυθρά αιμοσφαίρια βρήκαν τον δρόμο τους μέσα στις αρτηρίες του μικρού. Δοξασμένο το όνομα του Θεού και των Αγίων Του!
27/7/1981
από το βιβλίο: «Βίος και νέα Θαύματα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου» – Ιερέως Ιωάννου Βερνέζου
https://simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...