Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στούντιο του ΑΝΤ1 η Βουλή… «Κασιδιάρης που σου χρειάζεται…» Μόνο τα κλωτσομπουνίδια έλειψαν…

Στιγμές «ένδοξου παρελθόντος» έζησε η Βουλή, που μετατράπηκε σε στούντιο του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης… Στιγμές αλήστου μνήμης με τον Ηλία Κασιδιάρη να τις…
χώνει στην Λιάνα Κανέλλη… Τώρα το σκηνικό μεταφέρθηκε στη Βουλή, με τη Λιάνα Καννέλη να πρωταγωνιστεί και πάλι… Ευτυχώς έλειψαν οι «ψιλές»… Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου και της βουλευτίνας του ΚΚΕ.
Μετά από έντονη διαφωνία μεταξύ τους, η Λιάνα Κανέλλη κατηγόρησε τον Στύλιο, ότι εμφανίζεται σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα αναφερόμενη στο γεγονός ότι το υπουργείο μοιράζει ένα φρούτο την ημέρα στους μαθητές.
Ο Στύλιος απευθυνόμενος στην Κανέλλη, απάντησε σε έντονο ύφος: «Σου χρειάζεται Κασιδιάρης. Δεν θα με κάνεις εσύ Κασιδιάρη όμως». Η απάντηση της Κανέλλη ήταν «Κασιδιάρης ήσουν πάντα».
Μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, παρενέβη άμεσα ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη της συμπεριφορά του Στύλιου, ζητώντας «συγνώμη» από την Κανέλλη και το κόμμα της. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η Κανέλλη δεν έκανε δεκτή την συγνώμη από τον Πρόεδρο της Βουλής.


http://www.hellasforce.com/blog/stountio-tou-ant1-vouli-kasidiaris-pou-sou-chriazete-mono-ta-klotsompounidia-elipsan/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...