Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Καμμένος: Aυτό είναι το γαλάζιο στέλεχος που τάζει χρήματα για εκλογή ΠτΔ (ΒΙΝΤΕΟ)


O Γιώργος Σούκουρης είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής που πρόσφερε 3 εκατ. ευρώ στη βουλευτή (δείτε το βίντεο) του κόμματος, Σταυρούλα Ξουλίδου, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο Γ.Σούκουρης είναι συνεργάτης υπουργού και υφυπουργού της κυβέρνησης, ενώ διατελεί πρόεδρος σε τοπική οργάνωση της Ν.Δ.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως θέλησε να τον καταγράψουν με κάμερα ώστε να αξιοποιηθεί το υλικό από τη Δικαιοσύνη, ωστόσο εκείνος ακύρωνε συνεχώς το ραντεβού με την κα Ξουλίδου και της ζητούσε να βρεθούν σε χώρο εκτός του γραφείου της.

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή. «Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι τη συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα.

«Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου.

» Ο συγεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, για να καταλήξει: «Οφείλει η Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα».


http://karfotiko.blogspot.gr/2014/11/blog-post_793.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...