Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…


ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα αναμένεται να προκαλέσει το πόρισμα-φωτιά για τις δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή,
κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του και τα σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας , σύμφωνα με όσα αναφέρει σε πρωτοσέλιδο της , η κυριακάτικη εφημερίδα kontranews.

Το πόρισμα αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας μέσα στις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας kontranews , η ανάκριση έχει εντοπίσει πρόσωπα και υπηρεσίες τα οποία εμπλέκονται στη συνωμοσία που είχε στόχο τον πρωθυπουργό της χώρας και την ακύρωση των μεγάλων ενεργειακών και εξοπλιστικών συμφωνιών που επρόκειτο να υπογραφούν με τη Ρωσία.
Κατά πάσα πιθανότητα, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι θα διαταχθούν συλλήψεις Ελλήνων που συμμετείχαν ενεργά , τόσο στις απόπειρες δολοφονίας, του Κ.Καραμανλή, όσο και στο δίκτυο κατασκοπείας που είχε στηθεί στο οποίο, σύμφωνα με το πόρισμα, είχε καθοριστικό ρόλο ο Άλεξ Ρόντος, από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την ανάκριση , έχει τεκμηριωθεί η συμμετοχή τουλάχιστον 20 προσώπων , οι 12 εκ των οποίων είναι Έλληνες και οι υπόλοιποι εργάζονταν για λογαριασμό των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών.
Το πόρισμα συνδέει το δίκτυο κατασκοπείας, τις υποκλοπές στα τηλέφωνα του πρωθυπουργού και συνεργατών του, και τις απόπειρες δολοφονίας κατά του Κ.Καραμανλή, με τις φωτιές στην Πελοπόννησο αλλά και τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας.
Το υλικό, που έχει συγκεντρωθεί δείχνει ενιαίο κέντρο καθοδήγησης για όλα τα παραπάνω και αποδίδει ενεργό συμμετοχή και ρόλο σε συγκεκριμένα στελέχη αμερικανικών υπηρεσιών αλλά και στον Άλεξ Ρόντο.
Επίσης αποδίδονται ευθύνες σε δύο ακόμα στενούς συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου, ο ένας εκ των οποίων, σύμφωνα πάντα με την kontranews, είχα καταλάβει νευραλγική θέση στην κυβέρνηση του ΓΑΠ.
Από τα στοιχεία της ανάκρισης προκύπτει ότι το σύστημα Παπανδρέου λειτουργούσε συμπληρωματικά με τις αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών , ενώ ο Άλεξ Ρόντος ήταν εκείνος που αξιολογούσε τις πληροφορίες σχετικά με τις συμφωνίες που επρόκειτο να υπογράψει ο Κώστας Καραμανλής με τον Πούτιν.
Οι διώξεις που θα ασκηθούν θα είναι σε βαθμό κακουργήματος και τα αδικήματα που τελέστηκαν είναι κατασκοπεία, υποκλοπές,απόπειρα δολοφονίας, και συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις που είχαν στόχο την αποσταθεροποίηση στης χώρας.
Το πρόβλημα που εντοπίζει η Ελληνική δικαιοσύνη είναι στη συμμετοχή αμερικανών πρακτόρων, οι οποίοι δεν πρόκειται να δεχθούν να δικαστούν από ελληνικά δικαστήρια, λόγω ετεροδικίας.
Η δημοσιοποίηση του πορίσματος αναμένεται να προκαλέσει τριβές στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, αφού περιγράφει με στοιχεία και ονόματα όλες τις δράσεις των Αμερικανών πρακτόρων , που είχαν στήσει το δίκτυο κατασκοπείας και μαζί με τους Έλληνες συνεργούς τους οργάνωσαν τις απόπειρες δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Στις απόπειρες οι μυστικές υπηρεσίες των Αμερικάνων χρησιμοποιούσαν επαγγελματίες δολοφόνους, που δεν είχαν επίσημη σχέση με την υπηρεσία.
Όλα τα παραπάνω θαυμαστά, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας kontranews, που αν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει σεισμό στο πολιτικό σκηνικό.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΠ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 
http://www.hellasforce.com/blog/apokalipsi-sok-erchonte-sillipsis-gia-ta-schedia-dolofonias-karamanli-emploki-ke-stenon-sinergaton-tou-gap-dichni-dikeosini/
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2014/11/blog-post_575.htm

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...