Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙEIΤΑΙ

...θα μιλήσουν οι κεκοιμημένοι, θα μιλήση ο Θεός με τους αγίους της θριαμβεύουσας Εκκλησίας και αλλοίμονο στους Προδότες της Πίστεως.

† Ὁ Φλωρίνης, Πρεσπῶν & Ἑορδαίας Αὐγουστῖνος

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ

   «…Εγώ θα φύγω. Πού θα πάω; Όπου και αν πάω, αν δώ ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κινδυνεύει θα κάνω επανάσταση θα χτυπήσω συναγερμό. Δεν θα αφήσω την Εκκλησία του Χριστού ούτε στους αθέους ούτε στους μασόνους ούτε στους οικουμενιστάς…».

«…Ὁμιλῶ προφητικὰ τὴν ὥρα αὐτή, καὶ ἐνθυμηθῆτε, ἀδέλφια μου, τὰ λόγια μου. Θὰ μείνωμε ἐδῶ. Καὶ ἐὰν φύγουν ὅλοι, νὰ ξέρετε πολὺ καλὰ ὁ ἐπίσκοπος Φλωρίνης θὰ μείνῃ ἐδῶ. Γιατὶ ἔχει μιὰ παράδοσι. Τὸ ῥάσον μένει. Διαβάστε τὴν ἱστορία. Ὅταν ἔπεσε ἡ Σμύρνη, φύγανε ὅλοι. Δὲν ἔμεινε κανείς. Μόνο ἕνας, ἕνα ῥάσο, τὸ ῥάσο τοῦ Χρυσοστόμου Σμύρνης, ἔμεινε στὴν ἔρημη Σμύρνη καὶ ἔβαψε μὲ τὸ αἷμα του τὰ καλντερίμια τῆς πόλεως. Εἴμαστε συνεχισταὶ τῆς ἱστορικῆς γενιᾶς τῶν ἐπισκόπων ἐκείνων. Καὶ ἐὰν ὅλοι φύγουν, ἐμεῖς θὰ μείνουμε ἐδῶ, καὶ θὰ φωνάζουμε ἀκόμη καὶ ἀπὸ τὸ ὑπερπέραν· «Στῶμεν καλῶς».
________________
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!
  •    Η Εκκλησία του Χριστού, Θριαμβεύουσα και Στρατευομένη μας καλεί σε επιφυλακή. Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος και η συμμορία των οικουμενιστών δένουν χειροπόδορα τους Ορθοδόξους Έλληνες πίσω από το άρμα του Πάπα, της παγκοσμιοποίησης και του Αντιχρίστου. Η φωτογραφία που χρησιμοποιούμε είναι πραγματική και είναι από το 1966. Kαι τότε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος πρωτοστατούσε στον αγώνα για την κάθαρση της Εκκλησίας. Kαι σήμερα που η κατάσταση είναι χειρότερη και ελάχιστη επίσκοποι μιλούν, o π. Αυγουστίνος σύμφωνα με την παραπάνω υπόσχεση που έδωσε, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η ιστοσελίδα  έγινε με την δική τιου ευλογία, το 2008. Τα λόγια που γράφονται είναι ως επί το πλείστον δικές του απομαγνητοφωνημένες ομιλίες που ανεβάζονται γραπτές στο coogle ή ηχητικές στο  YouTube. Τα σκίτσα που χρησιμοποιούμε είναι δικές του εμπνεύσεις και είναι από το δικό του αρχείο, μόνο κάποια πρόσωπα εμείς  προσθέτουμε.. Η φωτογραφία είναι από συλλαλητήριο που ο π. Αυγουστίνος έκανε στην Αθήνα, για την κάθαρση της Εκκλησίας. Τιμωρήθηκε γι’ αυτό, με απαγόρευση του κηρύγματος καθ’ άπασαν την Ελλάδα. Λίγοι καλή επίσκοποι βρίσκονταν στο πλευρό του. Η απαγόρευση όμως δεν κράτησε πολύ, γιατί ξεσηκώθηκε όλος ο Ελληνικός λαός και ο τύπος και οι βουλευταί απ’ όλες σχεδόν τις παρατάξεις και η Ιερά Σύνοδος αναγκάστηκε να αποσύρει εσπευσμένα την απαγόρευση. Στα πανό, που κραττούν οι νέοι του συλλαλητηρίου (προσθέσαμε το πρόσωπο του πατριάρχου Βαρθολομαίου, ως κατ” εξοχήν υπευθύνου της προδοσίας). Η φωτογραφία ήρθε στα χέρια μας τελείως απροσδόκητα από ένα πνευματικό παιδί του Γέροντος, που βρίσκεται και εκείνο στην αιωνιότητα. Από τον αείμνηστο τελωνιακό υπάλληλο Παναγιώτη Λόη, από την Πάτρα, που είχε βαθιά πίστη στο Θεό και μεγάλη αγάπη στο Γέροντα. Όταν μιλούσε γι” αυτόν έκλαιγε και διηγόταν τα θαύματα που είδε στη ζωή του από τον π. Αυγουστίνο. Τώρα που βρίσκεται στην αιωνιότητα μαζί με τον πνευματικό του πατέρα, μας έστειλε τη φωτογραφία κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο και συμμετέχει κι αυτός στον αγώνα.
  • Αν καλόγεροι του Αγίου Όρους που πήγαν να μονάσουν στο Περιβόλι της Παναγιάς φοβούνται να μιλήσουν και σύντομα θα δούν να αποβιβάζεται ο Πάπας στο Άγιον Όρος συνοδευόμενος από τον πατριάρχη· αν επίσκοποι και ιερείς ποδοπατούν την υπόσχεση που έδωσαν τη φοβερή ώρα της χειροτονίας τους, γιατί φοβούνται να μη χάσουν τον μισθό τους και μπούν σε περιπέτειες, θα μιλήσουν οι κεκοιμημένοι, θα μιλήση ο Θεός με τους αγίους της θριαμβεύουσας Εκκλησίας και αλλοίμονο στους Προδότες της Πίστεως.

augoustinos-kantiotis.gr
pentapostagma.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...