Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τραπεζικό δάνειο από τη Ρωσία πήρε το κόμμα της Λεπέν.

σχόλιο Γ.Θ : Να υπενθυμίσουμε ότι σχεδόν όλα τα κόμματα της αντίχριστης ευρώπης τα δανείζουν τράπεζες σιωνιστικών συμφερόντων.
Τώρα που η Ρωσία του Πούτιν τους χαλάει το μονοπώλιο μπορείτε να φανταστείτε την οργή και των μίσος των τραπεζοσιωνιστών...

Το  «Εθνικό Μέτωπο» της Γαλλίας, του οποίου ηγείται η Μαρίν Λεπέν, ανακοίνωσε ότι...
δανείστηκε χρήματα από την First Czech Russian Bank (FRCB), με έδρα τη Μόσχα, γεγονός που είχε αποκαλύψει ο ερευνητικός ιστότοπος Mediapart.

Ο ταμίας του γαλλικού κόμματος Βαλεράν Ντε Σεν Ζιστ τόνισε στο γαλλικό κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο France Info ότι η συμφωνία με τη ρωσική τράπεζα «έκλεισε» τον Σεπτέμβριο.
Η πρώτη δόση για το ισχυρότερο πατριωτικό κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο αναδείχθηκε πρώτο κόμμα της Γαλλίας στις πρόσφατες ευρωεκλογές, είναι δύο εκατ. ευρώ και έχει ήδη εκταμιευτεί.

Το Εθνικό Μέτωπο ισχυρίζεται ότι κατέφυγε σε ρωσική τράπεζα, μιας και τα γαλλικά και ευρωπαϊκά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αρνούνταν να το δανείσουν.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η γαλλική τράπεζα με την οποία συνεργαζόταν, Société Générale, του ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί πλέον να του δανείζει χρήματα.

Η Μαρίν Λεπέν και τα στελέχη της έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια αγαστές σχέσεις με τη Ρωσία, ενώ έχουν υποστηρίξει τόσο το μοντέλο διακυβέρνησης του Βλαντίμιρ Πούτιν όσο και τη ρωσική δραστηριότητα στην Ουκρανία, η οποία έχει καταδικαστεί από την πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...