Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τούρκογλου: Η ισλαμική-οθωμανική κατοχή είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς.

σχόλιο Γ.Θ : Είναι μέρος της δικιάς του κληρονομιάς και των ομοίων του και αφού έχει αυτές τις πεποιθήσεις θα πρέπει να επαναφέρει το αληθινό του επίθετο (δες wikileaks) για να καμαρώνει καλύτερα την κληρονομιά του.



Τούρκογλου: «Για εμάς, όχι μόνο ένα τζαμί, αλλά και η μουσουλμανική, η οθωμανική κληρονομιά στην Ελλάδα είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς και ως πρώην Υπουργός Πολιτισμού είμαι σε θέση να επαναλάβω πως η αναστήλωση και η προβολή των οθωμανικών και μουσουλμανικών μνημείων στην ελληνική επικράτεια είναι μεγάλο πλεονέκτημα, όχι μόνο για την πολιτιστική πολιτική μας και την πολιτιστική κληρονομιά μας, αλλά και για την τουριστική βιομηχανία μας.»

Αυτή είναι η δήλωση του Ελλαδίτη ΥΠΕΞ στην δημοσιογράφο Asligul Atasagun για το κανάλι Turkish TV- Cine5, την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι προκαλούν σε Αιγαίο και Κύπρο,. Ενώ άλλοι λαοί χαρακτηρίζουν τα οθωμανικά αλλά και νέο-τουρκικά χρόνια ως περίοδο σφαγών και σκοταδισμού, ο Βενιζέλος μιλά για κληρονομιά που άφησαν στην Ελλάδα 400 χρόνια σκλαβιάς και αποκεφαλισμών! Τα σχόλια περιττά…

 

pygmi.gr
lithosfotos.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...