Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μεσκόφ: Ρωσία και Ελλάδα, μαζί για την προάσπιση του Χριστιανισμού.

Η Ρωσία θεωρεί απαραίτητο να συνδυαστούν οι προσπάθειες για την προστασία του Χριστιανισμού και των χριστιανικών ιερών τόπων σε όλο τον κόσμο,
κυρίως στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξέι Μεσκόφ στους ρώσους δημοσιογράφους μετά τις πολιτικές διαβουλεύσεις στην Αθήνα.
«Με τις βαθιές μας θρησκευτικές παραδόσεις, η Ρωσία και η Ελλάδα θα μπορούσαν να κάνουν πολλά μαζί. Ελπίζουμε ότι το θέμα προστασίας των χριστιανικών αξιών θα είναι ένα από τα θέματα της συζήτησης, κατά το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ στη Βασιλεία της Ελβετίας» είπε ο Μεσκόφ. Η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με τον Μεσκόφ, η Ρωσία δεν θέτει τον Χριστιανισμό απέναντι σε οποιεσδήποτε άλλες θρησκείες. «Ήδη στα πλαίσια του ΟΑΣΕ πραγματοποιήθηκαν διασκέψεις κατά της ξενοφοβίας και της ισλαμοφοβίας. Σήμερα, οι χριστιανοί διώκονται και πάλι και βλέπουμε να καταστρέφονται οι εκκλησίες...Αυτό, νομίζω, υποδηλώνει πως το πρόβλημα είναι υπαρκτό», είπε ο Μεσκόφ.

http://gr.rbth.com/news/2014/11/25/meskof_rosia_kai_ellada_mazi_gia_tin_proaspisi_toy_xristianismoy_33937.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...