Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο αλβανός φονιάς στο κρησφύγετό του.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη πριν από λίγο ο Αλβανός ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ του Πειραιά.
 
ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τέσσερις μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός με το Καλάσνικοφ. Ο Αλβανός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο Γουδί.

Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο και λίγο μετά τη μία με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι υπήρξε αξιόπιστη πληροφορία στην Ασφάλεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αρχικά η περιοχή παρακολουθήθηκε διακριτικά και όταν οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν πως όντος ο Αλβανός βρισκόταν στο διαμέρισμα που είχε υποδειχθεί στην οδό Αγίας Λαύρας το κτήριο περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα πιάνοντας κυριολεκτικά στο ύπνο τον Αλβανό. Με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατάφεραν να βγάλουν εκτός μάχης τον επικίνδυνο κακοποιό.

Ήδη ο Αρμπερ Μπάκο που κατηγορείται όχι μόνο για την επίθεση με τους 15 τραυματίες στο Μικρολίμανο, αλλά και για ακόμη 3 επιθέσεις.
Στη μια από αυτές στο Μεταξουργείο έχασε τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας ενώ τραυματίστηκε και μια γυναίκα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πυροβολήσει σε μπαρ στην οδό Μιχαλακοπούλου και λίγο μετά σε καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥ







ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Πειραιά που φέρεται ότι διέμενε μέχρι πρότινος ο Αλβανός μακελάρης πραγματοποιείται από σήμερα το πρωί, παρουσία εισαγγελέα.
Στο ξενοδοχείο Γαλήνη στο Μικρολίμανο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και από τις πρώτες πρωινές ώρες κάνουν «φύλλο και φτερό» τους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του αλλοδαπού πιστολέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είδε την φωτογραφία του δράστη που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και αμέσως χθες το βράδυ ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε επικοινωνία, που είχε με τους δημοσιογράφους, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δήλωσε σοκαρισμένη και ότι έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε πως ο άνδρας που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας 15 σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ήταν ένοικός της. Τουλάχιστον αυτό θεωρεί, με μια φωτογραφία που ουδείς γνωρίζει ποια μπορεί να είναι αφού επίσημα η ΕΛΑΣ δεν την έχει δώσει στη δημοσιότητα. Αυτή που έδειξε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ή κάτι περίεργα σκίτσα που κυκλοφόρησαν;

Ανδρες της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΜ συνεχίζουν τις έρευνες και έχουν αποκλείσει κάθε χώρο του ξενοδοχείου, που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από το νυχτερινό κέντρο που θέρισε τον τρόμο ο Αλβανός μακελάρης. Αυτό το στοιχείο φαίνεται πως λύνει και το μυστήριο του τι συνέβη τα 15 λεπτά που ο Αλβανός έφυγε από το κέντρο και επέστρεψε με το Καλάζνικοφ στα χέρια για να γαζώσει το μπαρ στο Μικρολίμανο αλλά και το πώς απομακρύνθηκε από το σημείο.

Με απλά λόγια, ο μακελάρης φαίνεται να μην πήγε σε αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στην περιοχή αλλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου διέμενε και το οποίο βρίσκεται μόλις 15 μέτρα από το μπαρ. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις και σενάρια που αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν.


http://www.makeleio.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...