Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-Ο Πούτιν κάνει πλάκα για το Φέργκιουσον: Κοιτάξτε τα προβλήματά σας και αφήστε το κήρυγμα.

Οι ταραχές στο Φέργκιουσον δείχνουν ότι οι ΗΠΑ έχουν τεράστια εσωτερικά προβλήματα στον τομέα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με τη Ρωσία.
Τα τελευταία γεγονότα στο Φέργκιουσον είναι μια νέα, πολύ ανησυχητική ένδειξη προς τις αμερικανικές αρχές ότι έχει έρθει επιτέλους η ώρα να επιλύσουν τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα που έχουν στον τομέα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
Το υπουργείο υπογραμμίζει ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε να ασχοληθούν με την επίλυση των δικών τους προβλημάτων, αντί «να κάνουν ηθικά κηρύγματα» σε άλλες χώρες.
Τα σχόλια αυτά είναι τα πρώτα που κάνει η Μόσχα μετά τις νέες ταραχές που ξέσπασαν χθες Δευτέρα βράδυ στο Φέργκιουσον έπειτα από την απόφαση του σώματος των ενόρκων να μην προσαγάγουν σε δίκη τον λευκό αστυνομικό Ντάρεν Ουίλσον, ο οποίος σκότωσε τον Αύγουστο τον άοπλο μαύρο νεαρό, τον Μάικλ Μπράουν.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...