Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: «Λέμε ναι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ αρκεί να μην είναι ο Κ.Μητσοτάκης πρωθυπουργός - Μαζί μας και το ΚΙΝΑΛ»

σχόλιο Γ.Θ : Πριν λίγες ώρες ο Τσίπρας είχε συναντηθεί με μυστικότητα με τον βδελυρό Πάϊατ...
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

«Ναι» σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, ξάδελφος του προέδρου του κόμματος!

Ο Γιώργος Τσίπρας με αυτή του τη δήλωση... ρίχνει τις μάσκες και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι τα τρία κόμματα θα συγκυβερνήσουν και ότι την διακυβέρνηση του κράτους θα την αναλάβει ένας τεχνοκράτης.

Ο ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά 90.1 και ερωτηθείς για το εάν θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας: «Ναι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι στο μέλλον με αυτό το κομμάτι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Στην Ελλάδα για να αλλάξουν πράγματα χρειάζεται να υπάρξουν πολιτικές που αναγκαστικά πρέπει να έχουν μια διακομματική συναίνεση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και κομμάτια του δημοκρατικού κέντρου, της δημοκρατικής κεντροδεξιάς. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο».

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε το ΚΙΝΑΛ να είναι ένας αξιόπιστος κυβερνητικός εταίρος, απάντησε: «Οι δυνατότητες συνεργασίας δεν αποκλείονται. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, άρα μπορεί να υπάρχουν και αντιπαραθέσεις. Από εκεί και πέρα, για εμάς εχθρός δεν είναι το ΚΙΝΑΛ, αντίπαλος πολιτικός δηλαδή είναι αυτή η απαράδεκτη κυβέρνηση της ΝΔ. Και να σας το πάω και παραπέρα, δεν θεωρούμε αντίπαλο ούτε καν ένα κομμάτι της Κεντροδεξιάς όσο δεν είναι μαζί με τον κ. Μητσοτάκη». Όπως διευκρίνισε, «είναι προφανές ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, εδώ υπάρχει μια πολιτική που δεν έχει μέλλον, πέρα από τη χώρα, ούτε για τη ΝΔ δεν έχει μέλλον».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...