Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ

Όποιος πολιτικός, γιατρός, δημοσιογράφος και δεσπότης προσπαθεί να παρουσιάσει το εμβόλιο πιο θετικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, αυτός έχει συμμετοχή σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας κατά το μέτρο που αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για όλα όσα έπρεπε να παρουσιάσει στον υποψήφιο για εμβολιασμό (είτε θετικά είτε αρνητικά στοιχεία), προκειμένου ο υποψήφιος να αποφασίσει με ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ, έχοντας υπόψη ΟΛΑ τα στοιχεία, για το θα κάνει ή όχι το εμβόλιο.

Όσα στοιχεία αποκρύπτονται, αποσιωπώνται, υποβαθμίζονται ή παρουσιάζονται θετικότερα, όπως π.χ. το περίφημο «δεν έχει αποδειχθεί η σύνδεση (της συγκεκριμένης παρενέργειας) με το εμβόλιο», ενώ η σωστή έκφραση είναι ότι «είναι πιθανή» η σύνδεση, όλα αυτά ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ την ευθύνη από εκείνον που θα αποφασίσει (ή όχι) να κάνει το εμβόλιο σε εκείνον που του παρουσιάζει τα δεδομένα όχι όπως ακριβώς είναι.

Όποιος δεν τονίζει τα αρνητικά του εμβολίου, με τον ίδιο τρόπο που το κάνει με τα θετικά, δηλαδή όποιος δεν παρουσιάζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα πράγματα που αφορούν το εμβόλιο, αυτός αναλαμβάνει την ευθύνη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (σε επίπεδο διεθνούς ποινικού δικαίου) για όλα όσα έπρεπε να πει και να παρουσιάσει αντικειμενικά και δεν το έκανε.

ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (διότι σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες των κατασκευαστών δεν έχει ολοκληρωθεί η φάση ελέγχου των εμβολίων). Όποιος κάνει «πολιτική» σε ένα τέτοιο θέμα, έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ευθύνη για τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια.

Δημήτρης Α

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...