Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Επίθεση χούντας, αστυνομίας & παρακρατικών κατά Ελεύθερων (ανεμβολίαστων) στο Σύνταγμα

Στο Σύνταγμα χουντικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους Έλληνες

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα αλλά και σε 37 ακόμη πόλεις στην Ελλάδα, διαμαρτυρία υπέρ του ανθρώπινου δικαιώματος για την άρνηση έκχυσης φαρμακευτικών ουσιών στο σώμα των πολιτών παρά την θέλησή τους. 

Όμως αστυνομικές δυνάμεις σε αρκετές πόλεις έχουν επιτεθεί τους διαδηλωτές, όπως στο Σύνταγμα που ρίχνουν καπνογόνα για να «σπάσει» η συγκέντρωση.

H αστυνομια επιτέθηκε τελείως αναίτια κατά των διαδηλωτών  με ρίψεις νερού από  «Αύρες», ενώ χρησιμοποιήθηκαν και δακρυγόνα ώστε να απομακρυνθούν οι πολίτες από την πλατεία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρακρατικοί κουκουλοφόροι του καθεστώτος της βουλής στα Προπύλαια επιτέθηκαν σε διαδηλωτές πολίτες.

Κάτω στην φωτό κτυπημένη και δηλητηριασμένη από τα χημικά της αστυνομίας, μιας γυναίκα:

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί επιτέθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους, στους πολίτες με αύρες και δακρυγόνα.

Την ώρα που η χούντα ωθεί την κατάσταση στα άκρα παραβιάζοντας τη βασική αρχή του Συντάγματος της χώρας, πολίτες συγκεντρώνονται ξανά στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον διαχωρισμό των πολιτών, σε δύο κατηγορίες και τα μέτρα που έχουν καταστρέψει ουσιαστικά την οικονομία της χώρας.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι απλή.
    Πίσω από το είδος Homo aplytous της Marfin που δε θα μπορεί να βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους τους στυγνούς "Παπουτσήδες" του Πολυτεχνείου της Αμερικανικής Πρεσβείας,

    βρίσκονται ακριβώς οι πιο σκοτεινοί πολιτικοί και δημοσιογραφικοί μηχανισμοί που οδήγησαν στη χρεωκοπία της Ελλάδας και την καταφρόνηση του Λαού της......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάρα σε εσάς και τα παιδιά σας φασιστικα κτήνη,τρέμετε μπροστά στον λαό που καταδυναστεύετε και κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...