Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Active Member για δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Σε τέτοιες μαζώξεις είναι χρήσιμες οι μάσκες -Δεν αντέχεται τόση βρώμα»

Την δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στην οποία συμμετείχαν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί, βουλευτές και διάφοροι άλλοι προσκεκλημένοι, όπως ο Σωτήρης Τσιόδρας, σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το γνωστό συγκρότημα Active Member. 

Οι Αctive Member δημοσίευσαν μια φωτογραφία από την δεξίωση με τους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι φορούν μάσκα. 

Στην φωτογραφία αναφέρεται «σε τέτοιες μαζώξεις είναι χρήσιμες οι μάσκες. Δεν αντέχεται τόση βρώμα». Ενώ προσθέτουν και τη λεζάντα «η μπόχα των κάλπηδων».Αυτό δεν είναι το πρώτο πολιτικό σχόλιο που κάνουν οι Active Member τον τελευταίο καιρό, καθώς έχουν πάρει σαφέστατη θέση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. 

«Κι επειδή το πράγμα γίνεται τόσο διχαστικό θέλω να κάνω την εξής δήλωση: Αν δεν με αφήνετε να δουλέψω, να ταξιδέψω, να ψυχαγωγηθώ, να ζήσω γενικά επειδή είμαι και θα παραμείνω ανεμβολίαστος (με οποιοδήποτε κόστος) ξέρω ακριβώς τι θα κάνω και έχω τα άντερα να το κάνω. 

Λοιπόν επειδή τα πράγματα είναι απλά, πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους "τρελούς" απέναντι σας και δεν νομίζω να σας αφήσουν να χαρείτε τα προνόμια που σας δίνονται φίλτατοι παραχωρητές και άμοιροι γείτονες μας», είχαν γράψει πρόσφατα.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...