Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Γιώργος Τράγκας: «Γιορτάζουν την Δημοκρατία οι γόνοι όσων την ανέτρεψαν στην Αποστασία και έφεραν 21η Απριλίου και Αττίλα»

Γιώργος Τράγκας: (...) Τέτοια μέρα γράφεις με το μελάνι των προσωπικών εμπειριών και των βιωμάτων σου και πικραίνεσαι, θυμώνεις, βλέποντας στο Προεδρικό Μέγαρο να γιορτάζουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, οι κλώνοι και οι γόνοι εκείνων που την ανέτρεψαν!

Οι φλόγες διαμαρτυρίας στους αθηναϊκούς δρόμους, οι ντάνες των εφημερίδων του Συγκροτήματος Λαμπράκη που καίγονταν από τους διαδηλωτές, φωτίζουν ακόμα τη μεγάλη προδοσία της Αποστασίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που παίζοντας τα παιχνίδια του Παλατιού και ξένων συμφερόντων, ανέτρεψε την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου και άνοιξε το δρόμο στα άρματα της απριλιανής δικτατορίας. Άνοιξε το δρόμο στην τυραννία.

Σήμερα “γιορτάζουν” οι γόνοι και οι κλώνοι εκείνων που έφεραν την 21η Απριλίου, την ανατροπή της συνταγματικής τάξεως στην Κύπρο με την απόπειρα κατά του Μακαρίου, την εισβολή του Αττίλα και την οριστική διχοτόμηση του μαρτυρικού νησιού.

Η κυρία Πρόεδρος, τοποθετημένη από τον γιο του Εφιάλτη της Ιουλιανής Αποστασίας, αυτής της μεγάλης προδοσίας, θα προσφέρει Καμπανίτη οίνο στον ευεργέτη της και σε όλους τους κλώνους των δοσίλογων της Κατοχής, που είχαν πλήθος προνομίων από τη γερμανική Βέρμαχτ, αλλά σήμερα οι γιοι τους απολαμβάνουν υπουργικούς θώκους στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός, διάλεξε για αντιπρόεδρό του τον γιο εκείνου που είχε την προνομιακή διανομή του κατοχικού Τύπου (Πικραμένος) στην περίοδο της Κατοχής, που οι Γερμανοί βασάνιζαν και εκτελούσαν τον Ελληνικό λαό.

Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό που στην κυβέρνησή του έχει τον εγγονό του αρχηγού των γερμανόφιλων επί Μεταξά (Σκυλακάκης), που πίεζε τον δικτάτορα να βγει στον πόλεμο υπέρ του γερμανικού – ναζιστικού άξονα! Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό που επέλεξε και τοποθέτησε σε καίρια πόστα ανθρώπους του μεγάλου δοσιλόγου των Γερμανών, Τζορτζ Σόρος.

(...)Η οικογένεια Μητσοτάκη ποτέ δεν σεβάστηκε τη Δημοκρατία. Υπήρξε πάντα, από την εποχή της Κατοχής έως και σήμερα στα πέτρινα χρόνια του μνημονίου, στενή φίλη του γερμανικού παράγοντα και του μεγάλου κεφαλαίου, τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου. (...)ο Κυριάκος Μητσοτάκης “πυρπολεί” την οικονομία, διχάζει και φοβίζει το λαό, ενώ παρακολουθεί με τα μάτια τρομαγμένου πτηνού τον Ερντογάν να τρώει αργά – αργά τις σάρκες της Κύπρου και να αλείφει ως βούτυρο στο ψωμί του το Αιγαίο.

Σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο γιορτάζουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας οι κλώνοι και οι γόνοι, εκείνοι που την ανέτρεψαν και έφεραν στη ζωή των Ελλήνων μαύρες ημέρες δυστυχίας, μελαγχολίας, ταπείνωσης και συρρίκνωσης.

Η κυρία Πρόεδρος...

Έχει καλέσει τους ΛΟΑΤΚΙ, για τους οποίους προφανώς πιστεύει ότι θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα μαζί με τους μετανάστες και ορισμένα άλλα τραγικά πρόσωπα, όπως η κ. Μάγδα Φύσσα, προκειμένου να δώσει ένα τόνο ανθρωπιάς και προοδευτικής επίφασης. Φυσικά, οι άνθρωποι αυτοί δεν γνωρίζουν ότι τόσο η επτάχρονη τυραννία, όσο και η δεκαετία, τα πέτρινα χρόνια του μνημονίου, οφείλονται σε ανθρώπους όπως ο κ. Μητσοτάκης, η κ. Σακελλαροπούλου, ο κ. Πικραμένος και οι ακροδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας με το μελανότατο παρελθόν. Όλοι αυτοί, ούτε σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων δεν θα επέτρεπε να περάσουν από τη Νέα Δημοκρατία και το Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Σήμερα γιορτάζουμε την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Φυσικά οι κρατούντες δεν θέλουν να λένε, να υπενθυμίζουν ότι αναπήδησε μέσα από τις στάχτες της κυπριακής συμφοράς που προκάλεσαν οι άφρονες – τύραννοι των Αθηνών.

Έχουν ξεχάσει και την Ιουλιανή Αποστασία και τη διχοτόμηση του νησιού της Αφροδίτης. Από την εποχή της σφαγής των Καλαβρύτων και των ταγμάτων ασφαλείας έως και σήμερα, οι γενεές των Ελλήνων βλέπουν να εναλλάσσονται στην εξουσία Πρωθυπουργοί και Υπουργοί, γόνοι και κλώνοι εκείνων που υπηρέτησαν και υπηρετούν τους Γερμανούς. Η χώρα εξαιτίας τους είναι στα βράχια και σε διαρκή συρρίκνωση.

(...)

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε το τίμημα, την απώλεια μεγάλου τμήματος του Ελληνισμού. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και ότι αυτοί που οργανώνουν τη θεατρική παράσταση σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, ανέτρεψαν τη Δημοκρατία τον Ιούλιο του ’65 και το 2010 έφεραν και ψήφισαν τη γερμανική οικονομική κατοχή υπό τη μορφή του μνημονίου.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...