Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Ένας ακόμα στρατευμένος νεοταξίτης της χούντας και καταστολής...

Άλλος ένας ρασοφόρος συστημικός καραγκιόζης που υπεισέρχεται σε ζητήματα που άπτονται της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου.Ο κάθε ξεφτίλας που θεωρείται κοινωνικός ταγός,έχει επιστρατευτεί στον αγώνα κατά της ψυχρής επιστημονικής λογικής.

Αυτός εδώ ο ρεζίλης μας παραλληλίζει και τελικά μας κατηγοριοποιεί ως σέκτα.Και εμείς του απαντάμε στο δικό του ύφος.Τα μούσια δεν σε κάνουν ούτε σοφό ούτε σεβάσμιο.Μαλλιά και μούσια είχαν και οι χίπις που ήταν καμμένοι από το LSD.

Αν σεβόσουνα την ανθρώπινη ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,θα κρατούσες ίσες αποστάσεις από τους μεν και τους δε,εκφέροντας απλά την ταπεινή σου άποψη.

Δεν το κάνεις όμως;

Παίρνεις απροκάλυπτη θέση,επικροτώντας ουσιαστικά και συνεισφέροντας την κρατική βαρβαρότητα επιβολής απολυταρχικών και αντισυνταγματικών νόμων κατά του οποιουδήποτε ελεύθερου Έλληνα πολίτη αυτής της χώρας.

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης του τα λέει πιο ποιητικά,απολαύστε : 

πηγή

8 σχόλια:

 1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΑΓΟ EVER. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΕΡΕΙ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!!!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΘΩΚΟ!!!!!Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΤΡΑΓΟΥ. ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΛΑ; Η΄ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα κύριε καθηγητά... βεβαίως,βεβαίως.Τι μπηχτή του ρίξατε
  του Εφιαλτάκη;Ο "επονομαζόμενος ως πατέρας " του.Σιγά μην τον πείτε και πολυτιμομεταλάκη.
  Μα κύριε καθηγητά βεβαίως , βεβαίως θέλω να πώς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ο νεκταριος αντωνοπουλος. ο συγγραφεας του βιβλιου για τον αγιο λουκα της κριμαιας. δεσποτης -0χι επισκοπος- του αργους. κριμα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο χρόνος θα δείξει ποιός είναι δεκτά. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν. Αυτό εισαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...