Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Χωρίς εθνόσημο αγωνίστηκαν Μ.Σάκκαρη και Σ.Τσιτσιπάς! - Ο Λ.Πετρούνιας το φίλησε και η ΕΡΤ δεν το έδειξε

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η σημερινή προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα Ν.Στογιάνοβιτς, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε χωρίς το εθνόσημο! 

Μάλιστα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Σάκκαρη αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο χωρίς το εθνόσημο, καθώς το είχε κάνει και στην πρεμιέρα κόντρα στον Α.Κονταβέιτ. Ενώ εκτός από την Μ.Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του κόντρα στον Φιλίπ Κολσράιμπερ χωρίς το εθνόσημο. 

Να σημειωθεί εδώ πως ο Γερμανός αντίπαλος του Τσιτσιπά φορούσε φανέλα με τη γερμανική σημαία. 

Αντιθέτως οι εμφανίσεις των Ελλήνων παικτών είχαν μόνο τον χορηγό που τους ντύνει. Να τονίσουμε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η κορυφαία αθλητική συνάντηση και σε αυτή συμμετέχουν εθνικές αποστολές, οι οποίες είθισται να φέρουν τα διακριτικά της χώρας τους. Δεν πρόκειται για grand slam, ούτε για μίτινγκ, όπου ο κάθε αθλητής εκπροσωπεί τον εαυτό του.



Την ίδια ώρα υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την «γκάφα» της ΕΡΤ να μην δείξει την προσπάθεια τόσο του Λ.Πετρούνια, όσο και του Π.Γκιώνη, με τον Λευτέρη Πετρούνια μάλιστα να φιλάει μετά το τέλος της προσπάθειας του το εθνόσημο, κάτι που δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...