Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΑΔΕΙΑ εμβολιαστικά κέντρα! Η εικόνα διαψεύδει τις δημοσκοπήσεις για δήθεν αποδοχή της υποχρεωτικότητας των εμβολίων από τον κόσμο (βίντεο)

Τα μάζεψαν άρον-άρον οι δημοσιοκάφροι, αλλά ήταν αργά!

Τα μέσα ενημέρωσης ανησυχούν για τον εμβολιασμό των πολιτών.

Είναι τέτοια η ανησυχία, που χθεσινή δημοσκόπηση παρουσίασε πως υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών τάσσεται το 65% των Ελλήνων.

Αναλυτικά, στην ερώτηση για το αν θα ήταν καλό να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε κάποιες ομάδες εργαζομένων, σχεδόν οι μισοί (49%) απάντησαν «σίγουρα ναι», το 16% «μάλλον ναι», το 19% «σίγουρα όχι», το 9% «μάλλον όχι», ενώ το 7% δήλωσε «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ». 

Ταυτόχρονα γίνεται, καθημερινά, λόγος για πλειοψηφία που είναι υπέρ των εμβολίων και για μειοψηφία «αρνητών» ή πολιτών με επιφυλάξεις και φόβους απέναντι στα πειραματικά σκευάσματα που προσφέρονται για τον COVID.

Οι παρακάτω εικόνες όμως βάζουν σε σκέψεις και μάλιστα ανάγκασαν δημοσιογράφους να παρέμβουν στον «αέρα» για να τα «μπαλώσουν» κάπως.

Μεγάλες ουρές έχουν δημιουργηθεί και σήμερα στο μετρό του Συντάγματος, κύριως από νέους, όπου διενεργούνται δωρεάν rapid test για τον SARS-CoV-2 από τις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ.

Κάθε μέρα, από το πρωί έως το μεσημέρι και το απόγευμα, τα κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν δωρεάν ελέγχους. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αύξηση στους πολίτες που προσέρχονται για να τους διενεργηθεί έλεγχος. Ειδικότερα, από τηn στιγμή που ανακοινώθηκε ότι όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν προς τα νησιά θα πρέπει να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης ή θα πρέπει να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε test PCR (εντός 72 ωρών) ή σε τεστ rapid (εντός 48 ωρών) , πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στα σημεία όπου διενεργούντα οι δωρεάν έλεγχοι.

ΤΙΘΕΤΑΙ λοιπόν το εξής ερώτημα: Αφού οι περισσότεροι είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ή υπέρ των εμβολίων γιατί να είναι τόσο μεγάλες οι ουρές στο μετρό, ενώ την ίδια στιγμή τα εμβολιαστικά κέντρα είναι άδεια με μειωμένο το ενδιαφέρον εμβολιασμού;;;

Συγκεκριμένος δημοσιογράφος αντιλήφθηκε, από την εμπειρία του, πως θα τεθεί θέμα και, όπως θα δείτε, στο παρακάτω βίντεο, έσπευσε να εξηγήσει πως οι ουρές είναι μεγάλες, επειδή «η πλειοψηφία μπορεί να είναι νέοι άνθρωποι που κάνανε την πρώτη δόση αλλά δεν έχουν κάνει την δεύτερη» και άρα, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Κάποιος άλλος, όμως, θα μπορούσε να συμπεράνει πως η πλειοψηφία απλά δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, καθώς αν ήθελε, τα εμβολιαστικά κέντρα θα γέμιζαν και ΔΕΝ θα είχε μειωθεί το ενδιαφέρον για τους εμβολιασμούς. Κατά αυτόν τον τρόπο, καταρρίπτονται οι όποιες αμφιλεγόμενες δημοσκοπήσεις και υποθέσεις τηλεπαρουσιαστών, καθώς η εικόνα μιλά από μόνη της:


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ:

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_147.html

ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...