Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ο Έλον Μασκ θέλει να βομβαρδίσει με πυρηνικά τον πλανήτη Άρη

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, έχει βάλει στόχο να βομβαρδίσει τον πλανήτη Άρη με πυρηνικά όπλα.
Στόχος του είναι να μετατραπεί ο άγονος κόκκινος πλανήτης σ' ένα περιβάλλον κατοικήσιμο από τον άνθρωπο.
Ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX και της Tesla, Έλον Μασκ, το έχει πάρει απόφαση. Θέλει να βομβαρδίσει με πυρηνικά τον πλανήτη Άρη.
Στόχος του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου είναι να οδηγήσει τον Κόκκινο Πλανήτη σε γαιοποίηση (Να καταστήσει τις συνθήκες στον Άρη κατάλληλες για τη ζωή), ώστε να είναι κατοικήσιμος από τους ανθρώπους, όπως έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, twitter, την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ πιστεύει ότι ρίχνοντας πυρηνικά στον πλανήτη Άρη, οι πόλοι του θα ξεπαγώσουν και θα απελευθερώσουν τεράστιες ποσότητες διοκιδείου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα του Κόκκινου Πλανήτη.
Τότε θ’ αναλάβει το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η θερμοκρασία και η ατμοσφαιρική πίεση στον πλανήτη θ’ ανέβει. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επιταχυμένη έκδοση της κλιματικής αλλαγής που παρατηρείται στη Γη, αλλά στο διάστημα.
Δεν είναι σίγουρο ότι το Nuke Mars, η ιδέα του Έλον Μασκ για βομβαρδισμό του Άρη με πυρηνικά είναι σοβαρή ή πρόκειται για ένα ακόμη αστείο του δισεκατομμυριούχου, αλλά ο μεγιστάνας της Tesla είναι δεδομένο ότι παίρνει εντελώς στα σοβαρά τη μετατροπή του γήινου ανθρώπινου είδους σε διαπλανητικό.

https://sputniknews.gr/texnologia/201908174270496-o-elon-musk-thelei-na-vomvardisei-me-purhnika-ton-planhth-arh/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...