Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Πολλά τα λεφτά! Τα χάλασαν στη μοιρασιά για τις νέες ταυτότητες;

Σε αλληλοσπαραγμό φαίνεται ότι οδηγείται ο διαβόητος διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες, παρά το ειδυλλιακό ξεκίνημα της σχέσης μεταξύ των συμμετεχόντων.

Σχέση η οποία είχε σφυρηλατηθεί λόγω αμφιλεγόμενου επιχειρηματία με ισχυρό δόντι στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κατακραυγή μετά την ανακοίνωση του διαγωνισμού και τις φωτογραφικές διατάξεις οδήγησε σε συνεχείς τροποποιήσεις που φαίνεται ότι μείωσαν τα περιθώρια κέρδους των συμμετεχόντων. Τα οποία με τους αρχικούς όρους προβλέπονταν ιλιγγιώδη! Τόσο, ώστε έφταναν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ολόκληρων οικογενειών, με τη διευρυμένη έννοια του όρου. Θείους, θείες ξαδέρφια, ανιψιούς και λοιπά.

Τώρα, στην τελική ευθεία, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει μονομαχία. Και ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας κατεβαίνει τριπλέτα, έχοντας μάλιστα εγγυηθεί την επιτυχή εξέλιξη της διαδικασίας. Έλα όμως που ο κύριος ανταγωνιστής για την ίδια διαβεβαίωση έχει δανειστεί ένα σκασμό λεφτά για να ολοκληρώσει την επένδυση η οποία ήταν δομημένη στα πρότυπα του αρχικού διαγωνισμού.

Τώρα είναι υποχρεωμένος να χτυπήσει με όλες του τις δυνάμεις, αλλιώς θα χρεοκοπήσει και θα χρωστάει και στις τράπεζες. Η αγάπη λοιπόν έγινε δίκοπο μαχαίρι ή, μάλλον, εγχάρακτο τετάρτου επιπέδου.

Πηγή: Κυριακάτικη Δημοκρατία

newsbreak.gr

http://corfiatiko.blogspot.com

https://romioitispolis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...