Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Η Ψευτοδημοκρατία του κοινοβουλευτισμού τους σε όλο το μεγαλείο της


 Όποιος γράφει ή βρίζει ή συκοφαντεί την Εκκλησία και την Πατρίδα είναι ελεύθερος να συνεχίζει ανενόχλητος. Σε όποιον όμως εκφράζει τη διαφωνία του για τις μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης θα στέλνεται ο εισαγγελέας, για να συλληφθεί! Όποιος αρθρογραφεί και με επιστημονικές αποδείξεις αποκαλύπτει την απάτη των “ειδικών” θα συλλαμβάνεται. Αυτά διεμήνυσε η Κυβέρνηση δια μέσου του Υπουργού Προστασίας. 

Η Ψευτοδημοκρατία του κοινοβουλευτισμού τους σε όλο το μεγαλείο της...


O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε  ότι θα στέλνει στον εισαγγελέα όσους διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό μέσω Διαδικτύου!
Αυτό που δεν είπε είναι με βάση ποια νομοθεσία θα διώκονται αυτοί που συλλαμβάνονται.
Το μοναδικό σχετικό στην περίπτωση αυτήν είναι το άρθρο 191 του Π.Κ. το οποίο αναφέρεται μεν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων που μπορούν να οδηγήσουν κόσμο σε πράξεις που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στους ίδιους, την οικονομία, τον τουρισμό κ.λπ., ωστόσο, αυτό που λείπει εν προκειμένω είναι οι αποδείξεις.
Πώς θα αποδείξει δηλαδή ότι από ένα μήνυμα στο facebook συγκεκριμένοι άνθρωποι επηρεάστηκαν και έπραξαν όλα τα ανωτέρω;
Αδιάβαστος λίγο ο υπουργός...
 Δ.Τερζ.

σχόλιο: Επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία είναι όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που κυβερνούν τη χώρα. Έχουν καταργήσει κάθε έννοια του Κράτους δικαίου. Για κοινωνική αλληλεγγύη ούτε λόγος. Αντιθετως, εχουν αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες .Σε μια εποχή που υπάρχει αφθονία αγαθών, ο κόσμος πεινάει. Υγειονομική περίθαλψη ανύπαρκτη,με ένα σύστημα υγείας που νοσεί και είναι επικίνδυνο για εργαζόμενους και νοσηλευομενους λόγω των ελλείψεων σε όλα τα επίπεδα. Και τώρα έχουμε και δικτατορία επειδή το αποφάσισε ο Χρυσοχο'ι'δης. Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Άνεργοι,πεινασμένοι,τρομοκρατημένοι, χωρίς σκέψη και κρίση είμαστε εύκολη λεία για κάθε πολιτικάντη της κακιάς ώρας.
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...