Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Μόλις γίνει το μπαμ με την Τουρκία θα καταρρεύσει το αφήγημα της Ε.Ε.

Το ότι η Τουρκία το πάει για σύρραξη είναι πασιφανές. Μόλις γίνει το μπαμ καταρρέει το επιχείρημα περί του πόσο καλή είναι η ΕΕ που διασφαλίζει την ειρήνη στους λαούς. Στους δυτικούς λαούς εννοούσαν. Σε αυτούς για τους οποίου έγινε η ΕΕ.

Ελένη Παπαδοπούλου

Για να δούμε τον ρόλο που έπαιξε η Γερμανία στην καταστροφή της χώρας δεν χρειάζεται μπαμ. Τον έχουμε εμπεδώσει εδώ και καιρό.

Η Ελλάδα πληρώνει τον μανταμοσουσουδισμό της δεκαετίας του 80 να παραστήσει την Ευρωπαία, αρνούμενη την μακρά και ένδοξη ιστορία της. Αποδέχτηκε να εξαϋλώσει τον απίστευτο πολιτισμό της, την ιστορία της, τη γλώσσας της, να διαλύσει την οικονομία της, λες και η θέση της χώρας ήταν στην Ελβετία και όχι δίπλα στους Τούρκους.

Για να καλλιεργήσεις πάλι εθνική συνείδηση θέλει κάτι δεκαετίες, όσο πήρε, για να την καταργήσεις.
Πάμε σε μία σύρραξη με δυνατό το φρόνημα στον στρατό, αλλά με αδύναμο το έθνος εσωτερικά, ενώ πολλά σημεία της χώρας τα έχουν καταλάβει μουσουλμάνοι με τις ευλογίες μας και την οικονομική μας στήριξη.

Το ότι υφίστανται ακόμη πολιτικές και άνθρωποι που επιμένουν στον αφελληνισμό και συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα με ξεπερνά.

Λυπάμαι, αλλά το μέλλον μας δεν είναι πλέον στην ΕΕ της Γερμανίας και των κολαούζων της. Η χώρα χρειάζεται διεθνείς συμμαχίες και ξεκάθαρα ελληνική προοπτική. Η ευρωπαϊκή της πορεία όπως αποδεικνύεται θα την οδηγήσει σε αφανισμό αργά ή γρήγορα.

Η σκέψη μας σήμερα είναι στους γενναίους μας στο Αιγαίο. Κάποιοι είναι με τα όπλα επ'ώμου, για να καθόμαστε εμείς στις παραλίες ανέμελοι.

Και όχι ο πόλεμος δεν είναι με τον κορονοϊό, όπως γελοία ανθρωπάρια μηρυκάζουν καθημερινά στις τηλεοράσεις. Ο κορονοϊός δεν θα αφανήσει την χώρα. Η Τουρκία και η ΕΕ όμως μπορούν να την ισοπεδώσουν. Ας είμαστε ειλικρινείς επιτέλους.


freepen.gr
https://corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...