Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Δεν θα περάσει πολύς χρόνος...


ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ
Ο Θεός μετατρέπει την τραγωδία σας σε ένα θρίαμβο, ένα πρόβλημα σε μια μαρτυρία, την απογοήτευσή σας σε μια νίκη. Ειδικεύεται στο αδύνατο!

Ο Θεός δίνει ελπίδα σε όσους ονειρεύονται.
Δίνει θαύμα σε όσους πιστεύουν.
Και δεν αφήνει ποτέ εκείνους που πηγαίνουν μαζί Του.

Αν παλεύεις και κερδίζεις, τότε μην είσαι μάταιος και μην βασισθείς στον εαυτό σου, αλλά να προσέχεις, γιατί ο εχθρός ετοιμάζει για εσένα μια μάχη πολύ πιο επικίνδυνη από την πρώτη.
Πατήρ Ησαΐας (Skitsky)

Από όλες τις λέξεις, η πιο δύσκολη είναι η "συγγνώμη". Αλλά είναι ακριβώς αυτή που ανοίγει τις πύλες του παραδείσου.
Μοναχός Συμεών του Άθω



Δεν μπορείτε να περπατήσετε χωρίς ένα σταυρό γύρω από το λαιμό σας. Ο σταυρός είναι η άμυνά μας.
Έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, από ένα ακάθαρτο πνεύμα το οποίο αναπηδά από το κάψιμο καθώς η φωτιά προέρχεται από το σταυρό που καίει αόρατα τον δαίμονα.
Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ (Olkhova)

"Ο Σωτήρας είναι κοντά, είναι δίπλα σας. Δεν σε αφήνει ούτε ένα λεπτό. Μερικές φορές φαίνεται ότι είμαστε σαν να τον αφήσαμε.. Είναι πάντα μαζί μας. Βλέπει τα δεινά μας και ετοιμάζει στέμματα γι "εμάς"
Άγιος Αθανάσιος (Ζαχάρωφ), Επίσκοπος Κοβρόφ

Στην πτώση τού εχθρού σου, μη χαρείς, και στο γλίστρημά του, ας μη ευφραίνεται η καρδιά σου· Παροιμίες του Σολομώντα 24:17

Δεν θα περάσει πολύς χρόνος - και οι δοκιμασίες μας θα λήξουν. Η αποστολή μας θα εκπληρωθεί, θα μεταφερθούμε στο σπίτι, οι άγγελοι θα πάρουν τις ψυχές μας και θα τους οδηγήσουν σε εκείνη την πόλη, η οποία " Και η πόλις δεν είχεν ανάγκην από τον ήλιον ούτε από την σελήνην, δια να την φωτίζουν. Διότι η αποστράπτουσα δόξα του Θεού την επλημμύριζεν στο φως, και ακτινοβόλον λύχνον της έχει το Αρνίον. " (Αποκ. 21:23)



- Τι κρίμα που εσείς και εγώ δεν μπορούμε να έχουμε φωτογραφίες ... - Θα εκπλαγείτε όταν θα έρθετε στον Ουρανό για να δείτε ένα ολόκληρο άλμπουμ των φωτογραφιών μου μαζί σας...





πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...