Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ : «Ή ΤΣΙΠ Ή…ΘΑΝΑΤΟΣ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ειλικρινά, μόνο διανοητικά τυφλοί ή αυτοί που έχουν ελάχιστο υλικό στο…κεφάλι τους, ή οι διάφοροι μιντιόπληκτοι, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί γίνονται όλα αυτά στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εδώ και χρόνια οι Γέροντες τα είχαν προβλέψει και προειδοποιούσαν για το τι έρχεται, συμβουλεύοντας αυτούς που τους άκουγαν να πάρουν τα μέτρα τους και κυρίως να εφοδιαστούν με ψυχική αντοχή που μόνο η πίστη προσφέρει, γιατί οι δυσκολίες και οι πιέσεις θα είναι αφόρητες.
Η παγκόσμια ελίτ επιδιώκει εδώ και δεκαετίες την εφαρμογή του δικτύου απόλυτου έλεγχου της ανθρωπότητας, όπως το είχε παρουσιάσει ήδη από την δεκαετία του ογδόντα, ο Τζώρτζ Όργουελ.
Και αυτό θα γίνει μόνο με το παγκόσμιο τσιπάρισμα, δηλαδή με την εμφύτευση του τσιπ που θα είναι το όργανο ελέγχου του κάθε ανθρώπου αυτού του πλανήτη. Έτσι θα είναι απόλυτη η κυριαρχία της.


 
Αυτό το τσιπ, ή η κάρτα του πολίτη, ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομαστεί, δεν είναι άλλο από το γνωστό χάραγμα της Βίβλου που είναι και το σημάδι της έλευσης του Αντίχριστου.
Έπρεπε πρώτα να προηγηθεί το ψυχολογικό έδαφος για την εφαρμογή αυτού του σχεδίου του τσιπαρίσματος και η χρυσή ευκαιρία δόθηκε σε πρώτη φάση με τον περίφημο Κορονοιό, που είναι και η μεγάλη άπατη του αιώνα.
Με το Κορονιό όλα θα διευκολυνθούν, καθώς ο πανικοβλημένος κόσμος θα είναι έτοιμος για να υποτίθεται σωθεί, να τα υποστεί όλα όπως θα τον καθοδηγούν τα εντεταλμένα ΜΜΕ (ένας τρόπος είναι και τα περίφημα εμβόλια που διαφημίζονται από τώρα ότι θα…»σώσουν» τον κόσμο).
Έτσι ο εφιάλτης θα γίνει πραγματικότητα και οι άνθρωποι απρόσωπα ρομπότ, μια κοινωνία που δεν θα είναι κοινωνία αλλά απρόσωπη αγέλη.
Μάλιστα το δίλημμα θα είναι τόσο αμείλικτο που θα μοιάζει με το επαναστατικό, «Ελευθερία ή Θάνατος», μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα είναι, «Ή τσιπ ή Θάνατος».
Η εκκλησία τα είχε προβλέψει αυτά εδώ και αιώνες, αλλά ποια εκκλησία ; όχι αυτή η διοικούσα εκκλησία που είναι ξεπουλημένη στο σύστημα και ουσιαστικά υπηρετεί την Ελίτ.
Όμως το πόσο αυτό το αυτεξούσιο θα μπορεί να ακυρωθεί και να εξουδετερωθεί, θα εξαρτηθεί και από άλλους «παράγοντες».
Και εδώ έγκεινται το μεγάλο και αμείλικτο πρόβλημα, γιατί αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι υπάρχει και το «Άλλο», που δεν το ελέγχουν και ποτέ δεν θα μπορέσουν να το ελέγξουν γιατί…είναι υπεράνω ανθρώπων.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...