Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΜΟΡΦΟΥ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ!

 Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος 

3 σχόλια:

 1. https://www.youtube.com/channel/UCyZRBAjtgIVJIe9wq8eYWOA/videos

  Στο κανάλι ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ θα αναρτώνται οι ομιλίες, τα κηρύγματα και οι συνεντεύξεις του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου. Το κανάλι αυτό θα ευρίσκεται και στην Αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου www.immorfou.org.cy

  Ἀπαγορεύεται ἡ μερικὴ ἀναδημοσίευση τοῦ ὀπτικοακουστικοῦ ὑλικοῦ (βίντεο) ποὺ ἀναρτᾶται στὸ κανάλι ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ἀπὸ ὁποιοδήποτε ἠλεκτρονικὸ μέσο, καθότι ἔχει παρατηρηθεῖ ὅτι πολλοὶ χρήστες διαδικτυακῶν μέσων ἀναπαραγάγουν καὶ ἀναδημοσιεύουν ἀποσπάσματα ἀπὸ τὰ κηρύγματα καὶ τὶς ὁμιλίες τοῦ Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΗΡΥΓΜΑΤΩΝ, ΟΜΙΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ προκαλοῦν παρερμηνεῖες καὶ παραπλανητικὲς ἐντυπώσεις στὸν χῶρο τοῦ διαδικτύου, ποὺ δὲν ἀνταποκρίνονται στὸ συνολικὸ περιεχόμενο τοῦ ποιμαντικοῦ καὶ θεολογικοῦ λόγου τοῦ Μητροπολίτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ καλά κάνει ο Πανιερώτατος.
   Το κέντρο την ζωής της πνευματικής είναι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός. Ο Μητροπολίτης έχει σπουδαίο πατερικό λόγο και κρίμα είναι να ευτελίζονται αυτά τα νοήματα με τον αποπροσανατολισμό προς τα άλλα, τα δευτερεύοντα.
   Αδελφοι εμείς τον Χριστό καλούμαστε να ενδυθούμε, ή μάλλον τον έχουμε ενεδυθεί στο Άγιο Βάπτισμα και τώρα η εικόνα του και η σφαγίς του πρέπει να λάμψει μέσα μας. Τα άλλα σφραγίσματα, οι Αντίχριστοι, οι "καλοί" Ρώσοι και οι "κακοί" Αμερικάνοι, το πότε θα πάρουμε την Πόλη για να νοιώσουμε εθνική υπερηφάνεια κτλ δεν μας αφήνουν πολλές φορές να συγκεντρωθούμε στον στόχο.
   Η ταπεινή μου γνώμη..

   Διαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λες αδερφέ μου..
   Άξιος ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος..Πολλά τα έτη εύχομαι δέσποτα μου.
   Τον Φεβρουάριο σε μια ομιλία του, απάντηση σε ερώτηση πάνω στον ιό είχε πει ότι από εδώ και πέρα οι άνθρωποι θα μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ εμάς τους επισκόπους.Και αν δεν είμαστε δίπλα τους όσο ποτέ τότε δεν θα μας έχουν ανάγκη..Και δυστυχώς αυτό βλέπω με λύπη να συμβαίνει στην Ελλάδα μας ..Όλοι οι ιεράρχες κρύφτηκαν και δεν είναι στήριγμα μας στιυς δύσκολους καιρούς που διανύουμε..και δυστυχώς στερούνται οι άνθρωποι την ένωσή τους με τον Θεό με την θεία ευχαριστία..Θεέ μου βοήθησε μας και οδήγησε μας σε αυτήν την δοκιμασία.. Γλυκιά μας μανούλα Παναγιά μου σκέπασε την Ελλάδα μας.. Σκέπασε εμάς τους ολιγοπιστους..

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...