Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Κήρυξαν πανδημία, θα ανακηρύξουν και μεσσία το πρώτο αρπακτικό που θα λανσάρει το εμβόλιο

Active Member - Ω γλυκύ μου έαρ (σε καραντίνα)

σχόλιο Γ.Θ : Κρατηθείτε από κάπου και πατήστε το play...


Στίχοι: Ω, γλυκύ μου έαρ, σε καραντίνα απ’ τον ιό του τρόμου και τον τρόμο του ιού. Το «Μ» ξανάγινε στο φόβο μας λετρίνα λόγω ελλείψεως μάσκας και γαντιού. Ζούμε στα ερείπια όλοι μας ενός μεγαλείου, γέννημα νεκρό της φαντασίας μας. Οι στημένοι χρησμοί εκ του μαντείου επαληθεύτηκαν δια της παρουσίας μας. Κόσμος λερός και στα βάσανα λερός, αιώνες τώρα χαζεύει το ανεμαλώνι του. Ο τρόμος αντίκρυ μας καθρέφτης θαμπερός. Τέρμα το κάθε τόπος και το ζακόνι του. Έναν αιώνα πίσω στην «Πανευρώπη», στου Ρίτσαρντ Καλέργη την αρχοντοπουτάνα κανείς δεν αντιστάθηκε σ’ αυτό το αγριοτόπι, γι’ αυτό και πένθιμα χτυπάει η καμπάνα. Κλείστε τους νεκρούς σας ξανά σε κατακόμβες, οι τραπεζίτες αγοράσανε τους ουρανούς. Στη ζωή δεν υπάρχουνε πρόβες, Τώρα είσαι ελεύθερος «άνθρωπε» να υπακούς. Πες τους ο χρόνος πως τρελάθηκε, δεν κάνει στάση Γολγοθά. Πες ο παράξενος πως χάθηκε, είναι απ’ τα κρούσματα εκείνα τα ορφανά. Ω, γλυκύ μου έαρ, σε καραντίνα, οι αιμοπότες μας θέλουν σιωπηλούς απ’ την Αμερική μέχρι την Κίνα. Tώρα είσαι ελεύθερος «άνθρωπε» να υπακούς. Χτύπησε φέτος limit down το άγιο φως, από του τάφου δεν ξεμυτάει την κρύπτη. Κοίτα τι μας σκάρωσε ένας ιός και μείναμε μαλάκες πριν μείνουμε σπίτι. Είναι το timing, που λένε αυτοί, σωστό και για τους άχρηστους, λύση η καραντίνα. Στους σταυρούς φέτος δίπλα απ’ τον Χριστό θα είναι οι νεκροί απ’ το Μιλάνο ως την Κίνα. Κήρυξαν πανδημία, θα ανακηρύξουν και μεσσία το πρώτο αρπακτικό που θα λανσάρει το εμβόλιο. Όλα τ’ άλλα μέχρι τότε δεν έχουν σημασία, για το γαμώτο, λοιπόν, κάνω ένα σχόλιο. Σπουδαία τέχνη είν’ το ενδιάμεσο γέννησης και θανάτου κι όσοι το βγάλουν με αξιοπρέπεια, θα φύγουν με τη γλύκα αυτού του περιπάτου και θα ‘ναι λύτρωση, όχι συνέπεια. Όσο σε live streaming ο φόβος απλώνεται, τόσο θα γεμίζουμε άθυμους δειλούς, κι όσο η πρεμιέρα θα ματαιώνεται, θα είσαι ελευθερος, άνθρωπε, να υπακούς.

5 σχόλια:

 1. Ας ξεκινήσουν από τώρα να ετοιμάζουν το επόμενο σενάριο, αυτό με τους εξωγήινους.
  Το εν ενεργεία σχέδιο τους θα καταρρεύσει με την Ανάσταση του Χριστού μας.
  Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τη στάση της επίσημης εκκλησίας...
  Ήρθε η ώρα να ξεχωρήσει η ήρα από το στάρι, και να πέσουν τα προσωπεία.
  Θα γίνουν φανεροί οι προβατόσχημοι λύκοι, και μαύρο φίδι κολοβό που τους έφαγε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η μεγάλη προσφορά του τραγουδιού, κατά την γνώμη μου, είναι η αναφορά στην Πανευρώπη του Coudenhove Kallergi. Πόσοι από τους ακροατές θα αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες; Αυτό που βιώνει η πατρίδα μας εδώ και 30 χρόνια με την λαθρομετανάστευση έχει 'προφητευθεί' από τον εν λόγω 'κύριο', και έχει ενταθεί μετά το 2015 με πρόσχημα τον πόλεμο στην Συρία.
  Ένω είναι άκρως θετικό ένας καλλιτέχνης με απήχηση να προσπαθεί να διαφωτίσει τους πολίτες, από την άλλη είναι αντιφατικό ο ίδιος να πρόσκειται σε κόμμα το οποίο στηρίζει με φανατισμό τα 'ανοιχτά σύνορα' ακόμα και σήμερα και κατηγορεί όποιον επισημαίνει τους κινδύνους που εγκυμονεί η λαθρομετανάστευση ως χρυσαυγίτη.
  Ως προς το ότι ο φασισμός της ΝΤΠ είναι εδώ και απαιτεί τυφλή υπακοή, έχει απόλυτο δίκιο. Ο υπουργός Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε, ότι η αστυνομία θα μπουκάρει στα σπίτια, για να ελέγχει εάν βρίσκονται στο άσυλο όλων μας άτομα πέραν των μόνιμων κατοίκων! Καλως ήρθατε στον θαυμαστό, καινούργιο κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προβατοσχημος λύκος κ ο ψάλτης που καθημερινώς απαγγέλει ύμνους εξοδιους από τηλοψιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είσαι η γνωστή Γιαδικιάρογλου που σχολίαζε κάποτε στο Antinews;

   Διαγραφή
 4. .και γιατι οχι Λυκόσχημο πρόβατο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...