Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Άλλος ένας Ομολογητής: Ο π. Αναστάσιος τόλμησε, ως ο Ιωσήφ ο από Αριμαθαίας! --Να δούμε την αντίδραση των Αρχιερέων και των Φαρισαίων!

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά σήμερα, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία. Οι πόρτες της εκκλησίας ήταν ανοιχτές και μέσα υπήρχαν 30 περίπου πιστοί.
Την λειτουργία ετέλεσε ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, γνωστός για τις σκληρές θέσεις του. Ο οποίος πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο αλλά και την Ιεραρχία. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε λειτουργήσει και την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχε λειτουργήσει και ο Μητροπολίτης Κυθήρων, ο οποίος είναι πρόσωπο που συνδέεται πνευματικά με τον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο και στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα καθίσει στο εδώλιο.

Πηγή: dete.gr, patrastv.gr
https://eugenikos.blogspot.com/2020/03/blog-post_673.html
 

20 σχόλια:

 1. Δόξα τῷ ΘΕΩ υπάρχου οι ἄνθρωποι πού αγαπούν καί ομολογούν τον ΧΡΙΣΤῸ μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Ορθόδοξος δεν μπορεί χωρίς εκκλησία. Ο Θεός δεν θα μας αφήσει έτσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. «Θα μπούνε μέσα στη Βουλή όλοι οι πεινασμένοι χιλιάδες θα σφαχθούν εκεί τι μακελειό τους περιμένει! …

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ANTE NA AΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ,ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μεγάλο εύγε στον πατέρα Γκοτσόπουλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΠΡΑΒΟ! ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άξιος παπά μου! Ευχαριστούμε το κρυφό σχολειό, που μας ενημερώνει. Όσους σιωπήσατε στο αντισυνταγματικό πραξικόπημα Μητσοτάκη δεν σας χρειάζεται η Εκκλησία. Ομολογητές χρειαζόμαστε, οι οποίοι να κάνουν πράξη όσα γράφει το ευαγγέλιο και οι άγιοί μας. Διαβάστε το άρθρο του Κυριάκου Κυριαζόπουλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τον π. Αναστάσιο τον ξέρουμε όλοι, και ξέρουμε και τα αντίχριστα υποκείμενα που έχει απέναντί του (αυτός και η Εκκλησία ολόκληρη). Είτε αυτοί είναι πολιτικοί φασίστες, είτε είναι θρησκευτικοί φασίστες.
  Η πολιτεία δεν έχει κανένα δικαίωμα να ανακατεύεται στα θέματα της Εκκλησίας, ειδικά σε θέματα που δεν έχει δικαίωμα να ανακατευθεί ΟΥΤΕ ο αρχιεπίσκοπος. Μόνο ο πιστός λαός μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να κάνει Λειτουργίες ή όχι.
  Και, εκτός αυτού, είναι δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει αν θέλει να προστατευθεί από έναν ιό ή όχι. Δεν είναι δουλειά του ανώμαλου "πατερούλη" του γαλάζιου Σύριζα να αποφασίζει για εκείνον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το θεμα ειναι να μην τον εγκαταλειψουν οι πιστοι μονο του , στον αγώνα μέχρι την πληρη δικαίωση αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εύγε πατέρα Αναστάσιε, ο Κύριος και η Παναγία μαζί σας, να σας ενισχύουν και να σας σκεπάζουν, την ευχή σας,άξιος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εύγε πάτερ, μεγάλη σου ή πίστις! Την ευχή σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΔόΞΑ τω Θεό. Να μπορούσαμε να βρεθούμε εκεί από Αθήνα .
  Αλλά και ενημέρωση - φωτογραφία μας Αναπαύει . Ευλογείτε π Αναστάσιε. Ευχαριστούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Άξιος Πάτερ Αναστάσιε. Εύχομαι ολόψυχα η μεγάλη σου πίστη να είναι σταθερή μέχρι το τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Έμπρακτη συμπαράσταση στον πάτερ. Κοινοποιούμε όλοι σε φίλους ή γνωστούς μας δικηγόρους, και εάν χρειαστεί βάζουμε μιά δεκάρα ο καθένας μας για τα δικαστικά έξοδα. Αρκεί να γίνει με σωστό τρόπο και με την σύμφωνη γνώμη του πατρός Αναστασίου. Όλοι οι Έλληνες μία γροθιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...