Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Για τους Ρώσους η κρίση covid19 είναι πόλεμος βιολογικός και χημικός


Το κλιμάκιο τους ερευνά στη Β. Ιταλία την ύπαρξη επιβαρυντικής χημικής εκπομπής που σε συνδυασμό με covid19 προκαλεί θανατηφόρο κοκτέιλ

Η Ρωσία θεωρεί την κρίση γνωστή υπό το όνομα (την κωδική ονομασία) COVID-19 ως έναν πόλεμο βιολογικό και χημικό.
Η αποστολή στην Ιταλία των εξειδικευμένων ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων NBCR σε μάχη (πυρηνική, βιολογική, χημική και ραδιολογική) υπό τη διοίκηση ενός αρχιστράτηγου σηματοδοτεί την ακραία σημασία που η Μόσχα αποδίδει σ΄αυτό τον τύπο απειλών.

Οι ρωσικές δυνάμεις που στάθμευσαν στην βάση Pratica di Mare πλησίον Ρώμης σχεδίασαν με το ιταλικό ΓΕΣ μια «πορεία» 600χλμ που όφειλαν να διανύσουν για να φθάσουν στο Μπέργκαμο όπου βρίσκεται μια από τις εστίες της μόλυνσης COVID-19.

Εκτός από τη μάχη κατά του βιολογικού φορέα (le SRAS-nCov-2),οι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδήμονες στοχεύουν να καθορίσουν αν ναι ή όχι άλλα χημικές ή βιολογικές εκπομπές θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την κατάσταση υγειινής στο βορρά της ιταλικής χερσονήσου. Οι Ρώσοι υποπτεύονται την χρήση μιας επιβαρυντικής χημικής εκπομπής υπό την κάλυψη της πανδημίας.Η Πολωνία έκανε τα πάντα για να εμποδίσει τον αεροδιάδρομο που είχαν χαράξει οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις προς Ιταλία. Μαχητικά του ΝΑΤΟ πολλαπλασιάζουν τις απόπειρες ανίχνευσης ρώσικων αεροσκαφών cargo προς Ιταλία.

Ο κόσμος οριστικά άλλαξε..Αυτό συμβαίνει στην Ιταλία, μια χώρα του ΝΑΤΟ όπου βρίσκονται στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ που διαθέτουν δεκάδες πυρηνικές κεφαλές (και όχι μόνο).strategika51 25/3/20


dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...