Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Η Huawei παρουσιάζει το λογισμικό EMUI10 με στόχο να δημιουργήσει μια νέα τεχνολογική εμπειρία

Η εκδίκηση της Κίνας στην google/android 

Ο Dr. Wang Chenglu, πρόεδρος του τμήματος Software Engineering του Huawei Consumer Business Group, ανέφερε πως το EMUI10 είναι μία καινοτόμα τεχνολογία που προσφέρει μία πλήρη εμπειρία χρήσης.
Η ανάπτυξή του, δημιούργησε την δυνατότητα για εφαρμογές με συγκεκριμένο σκοπό, όπως ηχητικές και video κλήσεις καθώς και επαγγελματικές λειτουργίες μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

Το EMUI προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως και τη σύνδεση μεταξύ συσκευών και εφαρμογών ώστε να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Η ομάδα που δημιούργησε το EMUI έχει υιοθετήσει μία συνεργατική και εξωστρεφή νοοτροπία, ελπίζοντας πως περισσότεροι συνεργάτες και προγραμματιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν καινοτόμες εμπειρίες για κάθε χρήση.

Το EMUI της Huawei έχει πάνω από 500 εκ. DAUs (Daily Active Users) σε 216 χώρες και υποστηρίζει 77 γλώσσες. Τα τελευταία 7 χρόνια, δηλαδή από τότε που γεννήθηκε το EMUI1.0 το 2012, έχουν πραγματοποιηθεί τεχνολογικές αναβαθμίσεις με την ανώτατη ποιότητα εμπειρία χρήσης. Τα στατιστικά δείχνουν πως οι δείκτες αναβάθμισης των χρηστών σε EMUI8.0 και EMUI 9.0 έφτασαν το 79% και το 84% αντίστοιχα, ενώ ο αριθμός των χρηστών που αναβάθμισαν τα κινητά τους σε EMUI10 αναμένεται να φτάσει τα 150 εκ. Το EMUI10 φέρνει τρεις αναβαθμίσεις: UX design, απόλυτη εμπειρία σε όλες τις περιπτώσεις και ένα νέο επίπεδο βέλτιστης λειτουργίας.

Η τεχνολογία συνδεσιμότητας μεταξύ των συσκευών μεταμορφώνει τις εμπειρίες των χρηστών και συγκεντρώνει τις δυνατότητες σε μία μόνο οθόνη.

Το επαναστατικό EMUI10 υιοθετεί την τεχνολογία συνδεσιμότητας συσκευών για να υποστηρίξει τις HD video κλήσεις μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Οι χρήστες πραγματοποιούν ηχητικές και video κλήσεις όποτε επιθυμούν και οπουδήποτε βρίσκονται.
Για παράδειγμα στην περίπτωση μιας εισερχόμενης κλήσης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θα απαντήσουν μέσω ενός ηχείου ή αν πρόκειται για μία video κλήση, μπορούν να απαντήσουν μέσω της τηλεόρασης, ή της οθόνης του αυτοκινήτου, ή ακόμη να στείλουν ένα video σε πραγματικό χρόνο από drone έτσι ώστε να μοιραστούν όμορφες εικόνες με φίλους και συγγενείς. Στην δουλειά, ένα smartphone και ένας υπολογιστής μπορούν να «μοιράζονται» οθόνες προκειμένου τα δεδομένα να ανταλλάζονται εύκολα μέσω drag-and-drop. Μία τόσο ανεμπόδιστη εμπειρία έχει καταστεί εφικτή μέσω της τεχνολογίας συνδεσιμότητας των συσκευών.

Η Huawei στρέφει πάντα τη προσοχή της στην ασφάλεια των συστημάτων και των εφαρμογών της. Πέρα από το να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης, χτίζει επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιώντας hardware και λογισμικό της εταιρείας. Μόνο οι συσκευές που έχουν αναγνωρισθεί από τον χρήστη μπορούν να συνδεθούν σε άλλες συσκευές και επιπλέον, η επικοινωνία μεταξύ των συσκευών είναι συνολικά κωδικοποιημένη για να εξασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια στη μεταφορά δεδομένων.

“Οι έξυπνες συνδέσεις είναι το μέλλον. Η παγκόσμια πλατφόρμα HUAWEI Mobile Services συνδέει περισσότερους από 910 χιλιάδες προγραμματιστές και 100 εκατομμύρια χρήστες εκτός Κίνας. Αυτές οι συνδέσεις είναι που κάνουν τη διαφορά. Με το χαρτοφυλάκιο HUAWEI Mobile Services, είμαστε σε θέση να αποδείξουμε ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση για όλο πιο «έξυπνες» λύσεις. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε μια σειρά από επιτυχίες για το χαρτοφυλάκιό μας” δήλωσε ο Jervis Su, Αντιπρόεδρος του Mobile Services, Huawei Consumer Business Group.

Στις επιτυχίες ορόσημο για το HUAWEI Mobile Services κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2019 συγκαταλέγονται:
Η δυνατότητα αγορών εντός της εφαρμογής (IAP), η οποία είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 140 χώρες.
Το AppGallery της HUAWEI με περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο επιλογές λήψης εφαρμογών εκτός της Κίνας.
Η ετήσια λήψη θεμάτων -εκτός της κινεζικής αγοράς- υπερβαίνει τα 280 εκατομμύρια.
Η μηνιαία αύξηση 100% του Browser της HUAWEI, από την παρουσίασή του τον Μάρτιο του 2019 και έπειτα.
Η δυνατότητα WiseVideo που παρέχεται μέσω του HUAWEI Video σε συνεργάτες περιεχομένου, με στόχο την παροχή βέλτιστης εμπειρίας βίντεο στους χρήστες.
Η παγκόσμια ανάπτυξη του HUAWEI Music and Assistant από τις αρχές του 2019 με κορυφαίους συνεργάτες.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα "Shining-Star" μέσω του οποίου η Huawei επιδιώκει την συνεργασία όσο το δυνατόν περισσότερων προγραμματιστών στα εργαστήρια HUAWEI DigiX Labs, όπου θα τους προσφέρεται η δυνατότητα να αναπτύσσουν και να δοκιμάσουν καινοτόμα λειτουργικά συστήματα.

“Το πρόγραμμα "Shining-Star" είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η HUAWEI προωθεί την καινοτομία σε όλους τους τομείς. Πιστεύουμε ότι πολλές καινοτόμες ιδέες στερούνται τα μέσα για να δείξουν την αληθινή τους δυναμική.
Με το πρόγραμμα Shining-Star η HUAWEI είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τους προγραμματιστές να υλοποιήσουν τις ιδέες τους για ανάπτυξη καινοτόμων λειτουργικών συστημάτων. Το πρόγραμμα "Shining-Star" θα λαμβάνει χώρα στα νέα μας εργαστήρια HUAWEI DigiX“ δήλωσε ο Alex Zhang, Πρόεδρος του Mobile Services του HUAWEI Consumer Business Group.

H ομάδα της Huawei ανυπομονεί να ενώσει τις δυνάμεις της με προγραμματιστές και συνεργάτες έτσι ώστε να δημιουργήσει την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία σε κάθε χρήστη.

https://www.news247.gr/technologia/i-huawei-paroysiazei-to-logismiko-emui10-me-stocho-na-dimioyrgisei-mia-nea-technologiki-empeiria.7490793.html 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...