Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ρωσικά Su-35 αναχαίτισαν τουρκικά F-16

H τουρκική πολεμική αεροπορία ανέπτυξε κάποια από τα μαχητικά αεροσκάφη της F16 πάνω από το κυβερνείο του Idlib
αφότου ο συριακός στρατός ενεργοποίησε μια σειρά κερδών πλησίον της Khan Sheikhoun. Σύμφωνα με το Avia.Pro , 2 ρωσικά Su-35 αναχαίτισαν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη και τα ανάγκασαν να εγκαταλείψουν το συριακό εναέριο.
«Καμιά λεπτομέρεια για το θέμα αυτό δεν αποκαλύπτεται. Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα τούρκικα μαχητικά υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το συριακό εναέριο χώρο αφού διέτρεξαν μια απόσταση 30 – 40χλμ κάτι που δείχνει σαφώς είτε πως δέχθηκαν μια προειδοποίηση από δυνάμεις αερομεταφερόμενες είτε τον εντοπισμό αεροπλάνων ρωσικών μαχητικών στα ραντάρ « , μετέδωσε το Avia.Pro.
« Τα μαχητικά Su-35 συνόδευσαν και προστάτευσαν τη συριακή πολεμική αεροπορία όταν αυτή επιτέθηκε στην Khan Sheikhoun μετά τις απειλές της Τουρκίας », μεταφέρει το Avia.Pro, επικαλούμενη στρατιωτικό κανάλι.

Oι Ρώσοι πιλότοι όπως μεταφέρουν ρωσικά μέσα προειδοποίησαν τους Τούρκους των F16 ή θ΄αποσυρθούν από τον εναέριο Συρίας ή θα τους καταρρίψουν….Eπίσης τους απείλησαν λέγοντας πως τα συστήματα αεράμυνας S-400 της βάσης της Hemeimim τους έχουν δεσμεύσει. Τα ρώσικα μαχητικά σηκώθηκαν από αυτή την ίδια τη βάση στην επαρχία Λατάκια.

https://dimpenews.com
Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...