Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

MiG-35: Αδιανόητα «κόλπα» και ελιγμοί από το τρομερό ρωσικό μαχητικό


Το πανίσχυρο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων MiG-35 ήταν ένα από τα πολλά αεροσκάφη που έδωσαν «ηχηρό παρών» στην Αεροδιαστημική έκθεση Μόσχας MAKS -2019, όπως το Su-57 που κίνησε το ενδιαφέρον όλων, αλλά και το «απόρρητο» Su-47.

Το «καμάρι» της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας παραχώρησε ένα απίστευτο ρεσιτάλ από γρήγορα περάσματα, ελιγμούς και «κόλπα» που πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις, μαγεύοντας το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τις αεροπορικές επιδείξεις σε απίστευτα πλάνα.

Τα MiG-35 στην ρωσική Αεροπορία

Υπενθυμίζεται πως βάσει του χρονοδιαγράμματος για την σύμβαση των μαχητικών MiG-35, εντός δύο ετών ο στόλος μαχητικών θα ενισχυθεί με 18 υπερσύγχρονα και πλήρως αναβαθμισμένα μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων ενώ αν ληφθούν υπόψη και τα δύο αεροσκάφη που εντάχθηκαν το 2018, τότε το σύνολο αριθμεί είκοσι (20) MiG-35.

Ως προς τις αποστολές που εκτελεί, το αναβαθμισμένο μαχητικό αεροσκάφος MiG-35 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί και να επιχειρεί σε περιοχές όπου εξελίσσονται έντονες ένοπλες συγκρούσεις, κάτω από ιδιαίτερα εχθρικές συνθήκες και παρουσία εχθρικών αντιαεροπορικών συστημάτων.

Επίσης, μπορεί να εκτελέσει αποστολές σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό και τακτικό περιβάλλον πάνω από το πεδίο της μάχης και να πλήξει αποτελεσματικά χερσαίους, εναέριους και θαλάσσιους στόχους.

Με πληροφορίες από: TASS

https://www.onalert.gr/kosmos/mig-35-adianoita-kolpa-kai-eligmoi-apo-to-tromero-rosiko-machitiko-vid/358917/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...