Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ!

Το Κίνημα Πέντε Αστέρων, έβγαλε τη μάσκα τη μάσκα του… «αντισυστημικού» κόμματος και κατέληξε σε πολιτική συμφωνία με το πλέον συστημικό κόμμα της Ιταλίας (το «Δημοκρατικό Κόμμα», της κεντροαριστεράς), για να στήσουν κυβέρνηση – μαριονέτα των διεθνών εξουσιαστών!

Σύμφωνα με τις «διαρροές», η «εγγύηση» για τα τομάρια των πέντε αστέρων θα είναι η παραμονή του Κόντε στην πρωθυπουργία.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρόκειται για μια κυβέρνηση – φάρσα, κόντρα στην λαϊκή θέληση, που θα επιχειρήσει να επαναφέρει την… «κανονικότητα», που «διαταράχθηκε» με τον πατριώτη Σαλβίνι στη θέση του υπουργού των Εσωτερικών. Η δε πρώτη κίνηση που σκοπεύουν να κάνουν αυτοί οι κλόουν, είναι ν’ ανοίξουν και πάλι τα λιμάνια της Ιταλίας στα «προσφυγάκια» και γι’ αυτό οι ΜΚΟ και ο Σόρος ετοιμάζονται να στείλουν πολύ φρέσκο πράμα, για να αναπληρώσουν τις «απώλειες» της εποχής Σαλβίνι.

Ποια θα είναι η τύχη αυτής της ψευτοκυβέρνησης των νεοταξιτών; Λίγα θα είναι τα «ψωμιά» της! Κι όταν θα καταρρεύσει και θα γίνουν εκλογές, ο Σαλβίνι θα αποσπάσει ποσοστά – ρεκόρ, που θα υπερβαίνουν το 50%. Αυτό θυμηθείτε το!

ΠΗΓΗ
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_2338.html#ixzz5y7bjmmfw

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...