Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Kamov: Αυτό είναι το μελλοντικό επιθετικό ελικόπτερο του Ρωσικού Στρατού

Τα σχέδια με το υπο ανάπτυξη νέο ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο παρουσίασε «κατά λάθος» η εταιρεία Kamov.
Πιο συγκεκριμένα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασαν φωτογραφίες από τα σχέδια της Kamov για το νέο ταχύ επιθετικό ελικόπτερο του Ρωσικού Στρατού.

Το νέο ελικόπτερο φαίνεται να ακολουθεί τη σχεδιαστική διαμόρφωση των αμερικανικών ελικοπτέρων S-97 Raider της εταιρείας Sikorsky και το V-280 Valor της εταιρείας Bell, υιοθετώντας σταθερές πτέρυγες μεταφοράς πολεμικού φορτίου σχήματος Δέλτα και το γνωστό ομαξονικό αντιπεριστρεφόμενο δίδυμο στροφείο της Kamov.

Επίσης, θα έχει δύο κινητήρες, διθέσιο πιλοτήριο με το πλήρωμα να κάθεται σε παράλληλη θέση, επιπλέον εσωτερικό χώρο μεταφοράς οπλισμού, συστήματα μείωσης του θερμικού ίχνους και τεχνολογία stealth για την μείωση του ηλεκτρομαγνητικού του ίχνους.

Το ελικόπτερο θα μπορεί να ίπταται με ταχύτητα άνω των 700 χλμ / ώρα θα έχει μεγάλη εμβέλεια χάρη στην τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμων που θα ενσωματώνει. Τα σχέδια του νέου ελικοπτέρου παρουσιάστηκαν από τον αρχισχεδιαστη της ρωσικής εταιρείας Καθηγητή Sergei Mikheyev.Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...