Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Τι μας ετοιμάζουν οι εχθροί μας...


Η “σύμμαχος” χώρα των ΗΠΑ πολύ γρήγορα ξέχασε την τεράστια συμβολή της Ελλάδος στην έκβαση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που ηρωικά πολέμησε στο πλευρό των συμμαχικών δυνάμεων κατά του φασιστικού άξονα της Γερμανίας και της Ιταλίας!


Ωστόσο, οι ΗΠΑ και η νεοφιλελεύθερη σήμερα Γερμανία προετοίμασαν στη συνέχεια και δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να ανακατατάξουν τα σύνορα των χωρών της Μεσογείου και της Βαλκανικής. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το κόλπο γκρόσο έπαιξε το Αμερικανικό ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ, που μόνο τα Έθνη Κράτη δεν αντιπροσωπεύει!
Ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ διχοτόμησαν την Κύπρο μας, επιτρέποντας στον εξ ανατολών βάρβαρο να κάνει και να εξακολουθεί να κάνει φρικαλεότητες στο Νησί της Αφροδίτης, πετώντας στα σκουπίδια τα ίδια τους τα ψηφίσματα κατά της τουρκικής κατοχής!
Αυτοί, οι “σύμμαχοί” μας και “εταίροι” μας, ονομάζουν τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!
Αυτοί οι ίδιοι εφεύραν τις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου Πελάγους και ετοιμάζουν τη διχοτόμηση του Αιγαίου με απώτερο σκοπό τη συνεκμετάλλευση της αμύθητης αξίας ορυκτού του πλούτου!
Αυτοί οι ίδιοι απεργάζονται την ανεξαρτησία της Θράκης μας!
Βέβαια, για να τα πετύχουν όλα αυτά “χωρίς να ανοίξει μύτη”, πρωτίστως χρειάζονταν μειοδότες Έλληνες πολιτικούς! Που υποτακτικά θα έσκυβαν το κεφάλι υποτασσόμενοι στα θέλω τους!
Όμως, με την σημερινή κυβέρνηση, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και Γερμανία με “εκτελεστή” τον Τσίπρα “δολοφονούν” στην κυριολεξία την Ελλάδα! Από τη στιγμή που δεν περιορίζονται μόνο στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της, αλλά και κατακλύζοντάς την με παράνομους πρόσφυγες – μετανάστες!
Το παραπάνω σχέδιο της αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με αλλοδαπούς ξεκίνησε δεκαετίες πριν και στις σημερινές ημέρες, ολοκληρώνεται!
Αυτό το σχέδιο – ενδεχομένως – θα λάβει σάρκα και οστά στις επόμενες εκλογές! Που όπως σας έχω προαναγγείλλει, ετοιμάζουν σύντομα μουσουλμανικό κόμμα!
Και δυστυχώς αυτός ο λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό του! Βαδίζει χωρίς πυξίδα στο άγνωστο!
Ένας λαός που αποτελείται εν πολλοίς, από “Ελληνοκλάστες”, σε μια παράφραση του όρου “Μακεδονοκλάστες” που καθιέρωσε ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος!!
Οι Τούρκοι τους βρίζουν, τους Τούρκους αγαπούν οι ΗΠΑ…  

Η επαναπροσέγγιση των ΗΠΑ και της Τουρκίας πραγματοποιείται ήδη, όπως έγραψα και σε προ ημερών άρθρο μου!
Η επιβεβαίωση έρχεται από υψηλή πληροφορία εξ Αμερικής και η οποία με ενημέρωσε: Ήδη στο Ναύσταθμο του Norfolk που είναι κι η μεγαλύτερη ναυτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στις ανατολικές τους ακτές, βρίσκεται εκεί τεχνική τουρκική αντιπροσωπία προκειμένου να ελέγξει τα τρία αντιτορπιλικά με πυραυλικά συστήματα από 7-8 χιλ. τόνους εκτόπισμα, τα οποία θα τα παραλάβει η Τουρκία μετά από συμφωνία με το Αμερικανικό Πεντάγωνο, εντός διμήνου!
Με αυτήν την παραλαβή – ενδεχομένως – να δημιουργήσουν οι Τούρκοι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μας! Ως προεόρτιο της συμμετοχής της Τουρκίας στα κοιτάσματα του Αρχιπελάγους!
Πανούλη, εσύ τα γνωρίζεις τα παραπάνω; Εσύ τι μας έφερες από το ταξίδι σου στις ΗΠΑ; Το plan B;; 


Ήθελε το ΥΠΕΞ ο Γιάννης Ρουμπάτης…  

Το γνωρίζατε ότι, ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τη θέση του ΥΠΕΞ μετά την απόλυση του Νίκου Κοτζιά; Χαχαχαχαχα…
Αλλά δυστυχώς έπεσε επάνω στο απωθημένο του Αλέξη Τσίπρα που ήθελε να γίνει και Υπουργός για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή του…
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Ρουμπάτης επεδίωξε να πάρει το χρίσμα του ΥΠΕΞ. Καλή πληροφόρηση λέγει, πως το ίδιο επεδίωξε και το 2015, αλλά έπεσε επάνω στη “λαιμαργία” του Νίκου Κοτζιά που τον “εκτόπισε βιαίως”…
Την επόμενη φορά ίσως τ

ο πετύχει το όνειρό του ο Γιάννης Ρουμπάτης! Αφού γνωρίζει, πως ποτέ μην λες ποτέ!! 

Οι ήρωες του Έπους του ΄40…  

Έλαβα μια επιστολή από έναν καλό μου φίλο στα Γιάννινα και την δημοσιεύω:
Με αφορμή το επισυναπτόμενο χθεσινό δημοσίευμα από το διαδίκτυο και με την ευκαιρία της σημερινής Εθνικής μας Εορτής για την 28η Οκτωβρίου του 1940, θα αναφερθώ πολύ συνοπτικά σε μια σημαντική και σπουδαία λεπτομέρεια για την εποχή εκείνη.
Η λεπτομέρεια αυτή συνίσταται στο γεγονός ότι, ο Αξιωματικός της Υπηρεσίας στην 8η Μεραρχία το βράδυ εκείνο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 ήταν ο αδελφός του Πατέρα μου Ελευθέριος Μούλιας, Αξιωματικός της Σχολής των Ευελπίδων Τάξεως 1938, με τον βαθμό τότε του Ανθυπολοχαγού Πεζικού. 

Ο Αξιωματικός αυτός ήταν εκείνος που σήκωσε το τηλέφωνο στις 3 και 30 της βραδιάς εκείνης (και άκουσε όλη την συνομιλία), όταν ο Ιωάννης Μεταξάς Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας τότε, του ζήτησε να τον συνδέσει με τον Διοικητή της 8ης Μεραρχίας Υποστράτηγο Χαράλαμπο Κατσιμήτρο, για να του αναγγείλει την απάντηση και το Μεγάλο ΟΧΙ, όταν ο Μεταξάς αρνήθηκε σθεναρά να υπακούσει στο ιταμό τελεσίγραφο για την ελεύθερη είσοδο των Ιταλικών Στρατευμάτων στην Ελλάδα, που του επέδωσε ο Ιταλός Πρέσβης Γκράτσι ο οποίος τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι του στην Κηφισιά την βραδιά εκείνη. Στη συνέχεια και μετά το τηλεφώνημα αυτό του Πρωθυπουργού Ιωάννου Μεταξά, η 8η Μεραρχία που ήταν ήδη πολύ καλά προετοιμασμένη και οργανωμένη υπό την ηγεσία του έμπειρου Στρατηγού Χαράλαμπου Κατσιμήτρου, ήταν πλέον έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Ιταλό εισβολέα από της 5 και 30 το πρωί και έτσι ξεκίνησε ο νικηφόρος Πόλεμος του Έπους 1940. 
Ο Αξιωματικός δε αυτός, στην συνέχεια βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του Αλβανικού Μετώπου και έφθασε μέχρι το Αργυρόκαστρο όπου παρά του ότι τραυματίστηκε, συνέχισε να αγωνίζεται και να εμψυχώνει τους στρατιώτες του μέσα στις δύσκολες και σκληρές συνθήκες του πολέμου εκείνου, για να είναι σήμερα ελεύθερη η Πατρίδα μας. 
Σημειώνω επίσης, ότι με τα μέσα της εποχής εκείνης, μετά από δύο τρεις ημέρες έφθασε στο Μέτωπο από την Αθήνα όπου εργαζόταν, μαζί με πάρα πολλούς άλλους Ηπειρώτες και ο Πατέρας μου Παναγιώτης Μούλιας, ο οποίος πολέμησε δίπλα στον αδελφό του, καθ όλη την διάρκεια του Πολέμου και μέχρι την διατεταγμένη οπισθοχώρηση από το Αργυρόκαστρο όπου είχε φθάσει ο Ελληνικός Στρατός.
Κλείνοντας την σημαντική αυτή λεπτομέρεια, εύχομαι για την σημερινή Εθνική μας Εορτή, Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους μας. 


ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Σπύρος Μούλιας
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/10/blog-post_5715.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...