Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Θεμέλια επανάστασης τα κόκκαλα του Κ.Κατσίφα – Μήπως έφτασε η στιγμή για την Μεγάλη Ελλάδα;


Της Χριστίνας Γ. Κουρή, Δικηγόρου

Ο Έλληνας Κωνσταντίνος Κατσίφας, δολοφονήθηκε την 28η Οκτωβρίου του έτους 2018, από Αλβανικές Ειδικές Δυνάμεις, επειδή τόλμησε να υψώσει την ελληνική σημαία

στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων, στο χωριό Βουλιαράτες κοντά στο Αργυρόκαστρο.

Η προκλητική απάντηση του Έντι Ράμα στην ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ήταν ότι ο Έλληνας ήρωάς μας ήταν ένας τρελός που πυροβόλησε κατά της αλβανικής αστυνομίας την ώρα που αυτή εκτελούσε τα καθήκοντά της.

Επιπροσθέτως, Αλβανικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν τον Κατσίφα ως ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία, όπως ισχυρίστηκαν στη συνέχεια, απέκτησε κατόπιν του προ τετραήμερου διαζευκτηρίου που έλαβε από τη σύζυγό του και τα οποία υποτιθέμενα ψυχολογικά προβλήματα τον οδήγησαν στην υποτιθέμενη επίθεση κατά των Αλβανών.

Για ποια όμως επίθεση κάνουν λόγο;

Ποιο πραγματικά το «έγκλημα» του Κωνσταντίνου και ποια τα κίνητρά του;

Ποιο ήταν το αδίκημα και ποια πράξη στοιχειοθετεί την παρανομία του;

Το «αδίκημά του» λοιπόν, ήταν το εξής:

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν ένας Έλληνας ήρωας, που με αυταπάρνηση, σθένος και πατριωτική υπερηφάνια για την ένδοξη καταγωγή του, έλαβε στα τίμια και ανδρεία χέρια του, την χιλιοματωμένη ελληνική σημαία, την γνώριμη γαλανόλευκη, την «ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΕΑ» και την ύψωσε, ξανά, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ, εκεί στο κοιμητήριο, στους Βουλιαράτες Αργυρόκαστρου.

Δεν αποδείχθηκε, ουδέποτε, ότι σχεδίαζε την επίθεση εναντίον οποιουδήποτε , ούτε αποδείχθηκε ότι επιτέθηκε ποτέ εναντίον οποιασδήποτε αρχής και εξουσίας, όπως δεν αποδείχθηκε οποιοσδήποτε έωλος, παραπλανητικός και προσβλητικός ισχυρισμός για την ζωή του και την προσωπικότητά του.

Τουναντίον, εκείνο που περίτρανα αποδείχθηκε είναι ότι οι Αλβανικές αρχές κινήθηκαν απειλητικά κατά της ζωής του, ασκώντας βία, και στρέφοντας εναντίον του τα όπλα που του αφαίρεσαν τη ζωή, την ώρα που εκείνος, ύψωνε την σημαία της πατρίδος του σε ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗ ΙΕΡΟ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ, ανήμερα της εθνικής εορτής μας.

Αυτό ήταν το έγκλημά του!!! Η ανύψωση της ελληνικής σημαίας σε έδαφος που εδικαιούτο να το πράξει!!!

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο Έλληνας ήρωας της 28ης Οκτωβρίου 2018, είπε ηρωϊκά το δικό του ΟΧΙ.

Υπερασπίστηκε και προασπίστηκε την Σημαία της Πατρίδας του και τα ιδανικά του, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ενώ οι Αλβανοί χρειάσθηκαν δύο ολόκληρες ώρες «μάχης» για να αφαιρέσουν τη ζωή ενός Έλληνα ήρωα καταδρομέα που προασπίζεται τη σημαία του και τα ιδανικά του.

Σύσσωμη η αλβανική αστυνομία και οι Ειδικές Δυνάμεις RENEA που κλήθηκαν για ενίσχυση δεν μπορούσαν να κάνουν καλά τον Έλληνα Ήρωα για δύο ολόκληρες ώρες. Οι ίδιοι οι Αλβανοί τα γράφουν και τα δημοσιοποιούν, ενώ την ίδια στιγμή δημοσιεύουν άρθρα για την Μεγάλη Αλβανία και θαρρούν πως η άνανδρη και φοβερή αυτή δολοφονία σηματοδοτεί την έναρξη της ώρας αυτής.

Όλοι αυτοί οι εξτρεμιστές Αλβανοί που οραματίζονται τη Μεγάλη Αλβανία, έχουν σκεφτεί ποτέ ότι, ίσως, να έχει φθάσει η ώρα για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ;

Διότι, όταν ένας Έλληνας παλεύει με ολάκερο στράτευμα υπερασπιζόμενος τα ιδανικά και την σημαία του, μαχόμενος μοναχός του επί δύο ώρες και πλέον, εναντίον αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων, μέχρι να πέσει νεκρός, τότε τι θα γίνει αν όλοι οι Έλληνες ξεσηκωθούν; Αν η Ελλάδα ξεσηκωθεί;

Ξεχνούν ότι: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;!! ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ!

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...